ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

WSZYSTKIM POLECAM PANA DARKA BODAKA I OSK ALFA (2) Gdy trafiłam do Pana DARKA BODAKA i OSK ALFA byłam po ukończonym kursie w... Ania N. Polecam! (1) Zdecydowanie najlepsza szkoła w Gdańsku! Myślałam, że zdobycie prawo jazdy... Natalia Super wydane pieniądze !!!! (1) Po wielu nieudanych podejściach do egzaminu i wykupieniu kolejnych jazd w... Anna
Polecam :) (1) Kiedy zapisywałam się na kurs nie miałam zielonego pojęcia o prowadzeniu... Sylwia Polecam (1) Polecam wszystkim jazdy z Krystianem. Bardzo sympatyczny, zawsze spokojny,... Magda Polecam (1) Gorąco polecam skorzystanie z usługi jazd dodatkowych w OSK Alfa. Jazda po... Radek S. Polecam (1) Decyzję o zapisaniu się na kurs podjełam spontanicznie :) Bardzo się cieszę,... ANNA Pozytywnie (1) Alfa jest bardzo profesjonalną firmą.Ma przystępne ceny i na pewno nie... Dominika Zdałam! (1) Polecam OSLK Alfa, ponieważ rzadko spotyka się instruktorów z taką... Gosia Z Alfą udało się zdać! Wreszcie! (1) Zacznę od tego, że nie jestem i nie byłam nigdy urodzonym za kólkiem... Ola P. Polecam OSK ALFA :) (1) Polecam jazdy z panem Krystianem, zdałam za pierwszym razem ! :) Joanna mee - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem, a nigdy nie sądziłam że kiedykolwiek usiądę... mee Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu:) (1) Boże dzięki Ci za OSK ALFA! Przyszłam na kurs z polecenia ( Połowa znajomych... Patrycja Pełna profesja. (1) Witam, do OSK ALFA sprowadziła mnie potrzeba podszkolenia przed egzaminem.... Patryk Komkowski Jest Krystian jest i prawko zdane za pierwszym razem :) !!!!! (1) OSK Alfa to chyba najlepsza szkoła w jakiej kiedykolwiek się uczyłem ;) !!!... Jonatan Kosiedowski Szkola godna polecenia (1) Chcialabym napisac kilka słow bo warto! Polecam Alfę i jej instruktorów!... Asia Kołtonowska POLECAM! (2) W OSK "Alfa" trafiłam na świetnych ludzi: Michała, Krystiana i... Maria :) zdany egzamin za 1 !! :)))) (1) Zaczynając od początku .. Teoria - P. Krzysiu !! niesamowicie w porządku Pan... Kasia Polecam Pana Darka Bodaka Z OSK ALFA !!! (1) Jestem już szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy i z czystym sumieniem polecam... Maciej NAJLEPSZA SZKOŁA (1) Gorąco polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera... Natalia