ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

NAJLEPSI :)) (1) Wybrałam tą szkołę po opiniach innych na tym portalu, i jestem kolejną osobą... magda Zdane!!! (1) Polecam automat;) egzamin bez stresu za pierwszym razem! Dobrze poznane i... Beata automat Osk Alfa-SUPER! (1) Bardzo polecam! Z Panem Michałem co do kursu i egzaminu możemy się... Ewa
NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W GDAŃSKU!!!! (1) Dziewczyna poleciła mi tą szkołę jazdy i zdecydowanie polecam ją wszystkim... Norbert OSK ALFA POLECAM (1) Polecam wszystkim OSK Alfa.Właśnie zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za... Damian OSK ALFA - szkoła godna polecenia! (1) Polecam wszystkim OSK Alfa.Właśnie zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za... Mariusz D. Opinia (1) Wykwalifikowana kadra instruktorów, mili, sympatyczni. Teoria sprawnie... Michał No i zdane :) (1) co tu dużo pisać, przygotowanie teorytyczne oraz praktyczne na wysokim... Łukasz Serdecznie polecam! (1) Najlepsi! POLECAM POLECAM POLECAM :D Naprawdę świetne przygotowanie,... Agata Piotrek (1) Poszedłem do ALFY bo nauki odbywały się w centrum miasta przez co mogłem... Piotrek Aga Sz. - opinia (1) Całe życie myślałam, że prowadzenie samochodu jest tak skomplikowane jak... Aga Sz. Pan Krystian - rewelacja!!! (1) Cierpliwość do mojej osoby nad wyraz wielka przy takiej ilości popełnianych... Agnieszka Polecam !!! (1) Do Alfy trafiłam, ponieważ tylko tam znalazłam kurs wakacyjny rozpoczynający... Ania POLECAM PANA KRYSTIANA!!! (1) Jakiś czas temu zdecydowałam sie zapisać na kurs prawa jazdy kat B. Byłam... Szczęśliwa mobilka! polecam (1) wszystkim polecam jazde z Krystianem jest rewelacyjny ,świetny ,cierpliwy i... asia :D - opinia (1) Bardzo gorąco polecam szkołę ALFA. Miło, sympatycznie i profesjonalnie.... :D Prawko w kieszeni :)) (1) Gorąco polecam OSK Alfa każdemu, kto chce się nauczyć prowadzić pojazd... Ewa B. Beata - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy wahają się i mają obawy przed rozpoczęciem kursu.... Beata zdany rgzamin :) warto jeździć z instruktorem KRYSTIANEM (1) długo męczyłam się z prawkiem zdawalam 8 razyz a po wykupieniu JEDYNIE 3... sylwinka Mirek (1) Po jedmej z Tczewskich szkół nauki jazdy podchodziłam do egzaminu 6... Madzia-Tczew