ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

SUPER! (1) Super atmosfera na kursie, instruktorzy z profesjonalnym podejściem! Polecam... Mateusz polecam :) (1) Najlepszy możliwy wybór jeśli chodzi o szkoły jazdy. Przystępne ceny, nie ma... Lena Polecam :) (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy - przygotowanie rzetelne i w pozytywnej... A
Alfa (1) Jazdy zawsze miałam wtedy, kiedy mi pasowało, instruktorzy bardzo... km Najlepsza Szkoła :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki jazdy w tej szkole, instruktorzy... aga POLECAM !!! (1) Bardzo polecam Oska ALFA instruktorzy znakomici i bardzo ale to bardzo... Asica Polecam, super szkoła (1) Polecam, zdałam w 1 terminie teorie i egzamin. Nie znam gdańska bo dopiero co... Justyna Polecam!!! (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem ! wspaniała atmosfera, bardzo... Zuzia Polecam! (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Elastyczni i profesjonalni... Sebastian Polecam! (1) Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, bez problemów.... Ania SZCZERZE POLECAM! (1) Zbierałam się do zrobienia kursu ponad 6lat i cieszę się, że gdy w końcu się... Kinga ODRADZAM! (1) Nie wiem skąd te wszystkie pochlebne opinie na temat tego ośrodka. Kurs... Pau Bardzo polecam :) (1) Super szkółka, zdałem wszystkie egzaminy wewnętrzne i państwowe za pierwszym... Dominik Gorąco polecam!!! (1) Miałem jazdy z wszystkimi instruktorami i ze wszystkich jestem niezmiernie... Marek Polecam (1) Zdałem za 1 razem, bez żadnych problemów, polecam. Daniel Świetna szkoła jazdy. Polecam. (1) Szkoła ma wypracowany bardzo dobry system nauczania, zmieniają instruktorów... Sławek Kategoria B (1) Egzamin zdany za pierwszym razem.Poważne podejście do nauki.Instruktorzy... Tomek Dodatkowe godziny (1) Po wyjeżdżeniu 30 godzin w szkole jazdy w Kartuzach niestety nie zdałam 6... Marcelina Szczerze Polecam !!! (1) Jak najbardziej POLECAM ten ośrodek !! :) Pełen profesjonalizm połączony ze... Jolanta Polecam serdecznie (1) Znakomity instruktor Michał - miły i wymagający nauczy każdego, nawet... Patryk