ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam! (1) Z czystym sercem polecam OSK Alfa. Egzamin zdałam za pierwszym razem, teorię... Ewa Ocena OSK Alfa (1) Witam, Bardzo polecam OSK Alfa, a dlaczego: Teoria: - bardzo ciekawa ( dziwne... Kursantka Super szkoła // Jazda bez stresu (1) Do prawa jazdy podeszłam po wieloletniej przerwie. Kiedyś nie byłam w stanie... Marta - kiedyś kłębek nerwów, dz
Polecam!!! (1) Polecam, zdałam za pierwszym podejściem, bo szkoła świetnie mnie... Martyna POLECAM (1) Szkółka OSK ALFA na prawdę godna polecenia. Na szczególne wyróżnienie z... Ewelina gorąco polecam! (1) Zdane za pierwszym razem! Bardzo fajni i doświadczeni instruktorzy. Zawsze... Justyna Polecam!!! (1) OSK Alfa bardzo polecam pod względem elastyczności jazd jednakże nic nie jest... Myszka Polecam! :) (1) Jestem zadowolona z wyboru tej szkółki. Chciałabym w szczególności wyróżnić... Adrianna Szybko i skutecznie (1) Pomimo niesprzyjającej aury egzamin na kategorię A zdany za pierwszym razem.... Romek Polecam zdecydowanie (2) Polecam szkołę Alfa każdemu kto chce się nauczyć jeździć a nie tylko zdać... Ania Polecam (1) Gorąco polecam! Na szczególne wyróżnienie zasługuje Kasia, z którą jazdy... Kasia Kat. B (2) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tego osrodka, wzielam kurs letni, jazdy... D. Gorąco polecam (1) Miałem okazję skorzystać z oferty jazd doszkalających w OSK ALFA po rocznej... Rob Monika - opinia (1) Polecam! Najlepsza szkoła w Trójmieście. A jako instruktora, to gorąco... Monika Super szkoła! (1) Zdecydowanie polecam ze względu na poziom nauczania, sympatyczną atmosferę na... Aleksandra Polecam (1) Serdecznie polecam by odbyć kurs prawa jazdy w OSK ALFA. Szkoła ta daje... Matylda Polecam! (1) Po 7 latach postnowiłem ponownie podjąc próbę zdania egzaminu. Kilka... Marek Super! (1) Wszystko bardzo fajnie zorganizowane. Mili instruktorzy i przyjemna atmosfera... Bartosz Kategoria B Polecam ! (1) Znakomici instruktorzy ! W szczególności Panie ! Teoria jasno i przystępnie... Karolina Gorąco Polecam!!! Kat. A (1) Jeśli szukasz dobrej szkoły jazdy, nie ma co się zastanawiać! Świetna ekipa,... Krystian