ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

50/50 (1) Teoria - nie polecam (kurs 1-weekendowy) mało treściwie, m.in. Pani... . Super! (1) Polecam! A szczególnie jazdy z Anetą, wszystkiego uczy na spokojnie bez... kursant Polecam!! (1) Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze przez p. Anetę. Pan Michał ustawia... Paulina
Polecam! (1) Polecam ,jazdy fajne ,ceny przystępne , instruktorzy przyjaźnie nastawieni. Marcel Bardzo polecam OSK Alfa! (2) Pan Michał ustawia grafik zgodnie z Twoim wolnym czasem. Teoria - przebiegła... Wiktoria Polecam (1) Zdecydowanie szkoła jazdy godna polecenia Basia L. Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy! Polecam każdemu, kto ma wątpliwości. Zajęcia... Monika Bardzo polecam ! (1) Kurs robiony w tym ośrodku to sama przyjemność! Grafik zawsze ustawiany pod... Sandra Bardzo polecam! (1) Wszystkim bardzo polecam. Zapisałam się na kurs z opcją teorii w jeden... Gosia Najgorzej wydaje pieniądze w życiu (2) Najgorzej wydane pieniądze w moim życiu, podczas jazd niczego się nie... KASIA Polecam!! (1) Jestem kobietą w średnim wieku. Późno w swoim życiu zamarzyłam zostać... Barbara Cichocka BARDZO DOBRA SZKOŁA JAZDY W GAŃSKU (2) ALFA - to nie przypadkowy wybór,to NR 1 Szeroka oferta części... IWONA "Be" Super szkoła! (1) Polecam, szczególnie wszystkim tym, którzy liczą na sprawne przeprowadzenie... Karolina Dziękuję Kasiu! (1) Alfa oferuje elastyczny grafik, przystępne ceny i możliwość jazdy z różnymi... Joanka Bardzo polecam!! (2) Miałam okazję jeździć z p.Michalem, p.Maćkiem i panią Aneta. Cierpliwie,... Natalia Polecam (1) Polecam, kurs był super i przygotował mnie świetnie do egzaminu, który udało... Filip Polecam (1) Polecam, instruktorzy potrafią dobrze przygotować do jazdy oraz egzaminu,... Filip Bardzo polecam szkole OSK Alfa! (1) Cały kurs przeszedł sprawnie. Nie mam zarzutów co do jakości usług, a także... Weronika Dobry wybór (1) Nie mam żadnych zarzutów co do pracy instruktorów i dzialalnosci szkoły.... Alicja Bardzo dobra szkoła (1) Po ukończeniu kursu w innej, dużej szkole jazdy wyjazd na ulicę wciąż był dla... Agnieszka