ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam! (1) Super szkoła, grafik jazd dopasowany do kandydata (trzeba tylko w tym... Ania Polecam! (1) Świetni nauczyciele (szczególnie podziwiam spokój, opanowanie i wyrozumiałość... Ewa Mega polecam !!!! (1) Polecam bardzo ! Wszyscy instruktorzy są super , mili , dużo wymagają i to... Krawczyk
Najlepszy wybór szkoły jazdy w Trójmieście! (1) Do Alfy trafiłam przez przypadek, przeglądając różne możliwości w... Agata Wybór padł na Alfę i nie żałuję. Polecam! (1) To może zacznę od tego że miałem iść do konkurencji, ale moja intuicja... Piotr Kasia-instruktor na najwyższym poziomie (1) Teoria super w weekend p.Aneta super prowadząca 😃 Jazdy -Kasia- nikt... Teresa Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam szkołę OSK ALFA, teoria przebiegła sprawnie i wcale nie... Monika Najlepsza szkoła !!!!!!!!! (1) Najlepsza szkoła w trójmieście-prawo jazdy zrobiłam w dwa miesiące-najlepszy... Agnieszka Z każdego zrobią kierowcę ! (1) Trafiłam z przypadku, a okazał się to strzał w dziesiątkę. Jeżeli chcesz... Dominika Świetna szkoła (1) Bardzo serdecznie polecam OSK ALFA! Najlepsza szkółka jazdy. Instruktorzy... Aleksandra Gorąco polecam!!! (1) Gorąco polecam!!! super profesjonalizm!! super atmosfera!! i podejście do... rafał Szalona, uśmiechnięta, najlepsza Pani Kasia (1) Jedyna w swoim rodzaju szkoła jazdy, gdzie każdy kursant obdarzony jest... Emilia Super szkółka (1) Polecam bardzo! Najlepsi instruktorzy, szczególnie pani Kasia która super... Julka Polecam! (1) Super szkoła! Instruktorzy profesjonalni, kutluralni, cierpliwi i wymagający.... Karol Cudowna Kasia! (1) Super ośrodek i bardzo dobra komunikacja. Polecam OSK Alfa! Na szczególną... Natalia Polecam OSK Alfa! (1) Szkoła do nauki jazdy bardzo przyjazna, cały kurs przebiegł sprawnie i... Paulina najlepsza szkoła jazdy! (1) Świetna szkoła jazdy, bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu. ZDALAM ZA... Weronika Polecam OSK Alfa i panią Kasię (1) Gorąco polecam OSK Alfa. Instruktorzy nauki jazdy okazali się cierpliwi i... Monika Pani Kasia:) (1) Polecam Panią Kasie! Najlepsza instruktorka w trójmiescie. Posiada ogromna... AK Najlepsza p. Kasia! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzięki najlepszej p.KASI!!!... Ewelina