ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam (1) Polecam tę szkołę. Jazdy dopasowane to mojego grafika, wszystko sprawnie i... Kaśka Gorąco polecam! (1) Świetna szkoła! Polecam wszystkim, którzy chcą w szybki i przyjemny sposób... Paulina Świetna szkoła! (1) Polecam serdecznie Alfę! :) Teoria prowadzona przez panią Anetę- przejrzyście... Maria
Polecam każdemu ! (1) Bardzo profesjonalna i świetna szkoła nauki jazdy !! Polecam każdemu kto... Aneta POLECAM z całego serca :) (1) Jeżeli przeglądasz opinie w celu znalezienia najlepszego osk, to polecam w... Magda Polecam (1) Byłam niewątpliwie trudny uczniem i cały mój proces kursu i podchodzenia do... Agata Bardzo polecam (1) Kurs w przemiłej atmosferze wszystko sprawnie i profesjonalnie Pan Michał... Emilia Kinowska Gorąco polecam! (1) Polecam, miła atmosfera, dobrzy instruktorzy, grafik jazd dostosowany do... MS Polecam !!! (1) Szkoła godna polecenia. Pan Michał bardzo miły i pomocny. Jazdy zawsze... Karolina . (1) To było moje drugie podejście do kursu na kategorię B po siedmioletniej... Elżbieta Polecam! (1) Z całego serca mogę polecić tą szkółkę. Podejście do klienta godne mistrza,... Amanda Polecam (1) Szkoła warta polecenia, jazda po trasach egzaminacyjnych, bez stresu, czysty... Julia . (1) Polecam, bardzo miła atmosfera, udało mi się zrobić kurs w 2 miesiące i zdać... Ania Bardzo polecam! (1) Bardzo dobrzy instruktorzy, grafik dostosowany do kursanta, nowe autka, miła... Nina Szulta Polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Alfa! Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze,... Jola Mieszane uczucia (4) Co do szkoły OSK Alfa odczuwam mieszane uczucia - sympatię i jednoczesną... Młody kierowca Lepiej trafić się nie da! (1) Zawsze przed rozpoczęciem kursu mijając gdzieś na ulicy nauki jazdy bardzo... AZ Szczerze polecam! (1) OSK Alfa to szkoła, która zdecydowanie zasługuje na wysokie oceny. Zajęcia... Dominika Wszystko po kolei:) (1) Zacznę od samego początku. Jako, że moim marzeniem było wreszcie zostać... Jula Polecam (1) Polecam naukę w Osk Alfa, egzamin teoretyczny zdany za drugim razem,... Natalia