ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam!!! (1) Polecam OSK Alfa. Kurs przeprowadzony szybko, godziny jazd dopasowane pod... Filip OSK Alfa - Super Szkoła - Super Instruktorzy (pani Aneta oczywiście) (1) Szkoła miała jedną z najniższych cen oraz najlepsze terminy na teorie. Zdałem... Damian Najlepszy Instruktor Maciej :) (1) Witam. Chciałam serdecznie podziękować Maćkowi !! Za to, że bardzo dobrze... Natalia
Polecam! (1) Jeżeli ktoś się zastanawia kto jest najlepszym instruktorem to polecam jazdy... Łucja Polecam z całego serduszka (1) Jak zaczynałam kurs nie wiedziałam który pedał do czego służy. Dzięki panu... Weronika gorąco polecam (zwłaszcza jazdy z Panią Anetą) (1) Po prawie rocznym „męczeniu się” w innym, wg rankingów lepszym OSK... Ania Szczerze polecam (1) Super szkoła jazdy. Sam do końca nie wierzyłem że można zdać za pierwszym a... Marcin Polecam z całego serca (1) Polecam, zdałam za pierwszym podejściem. Szkoła świetnie mnie przygotowała, a... Ania Szkoła na wysokim poziomie (1) Wykłady prowadzone w sposób jasny i zrozumiały. Jeśli chodzi o jazdy, to... Agata Polecam! (1) Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy. Egzaminy zdane za pierwszym razem.... Karol Porażka (1) Kurs robiłem ponad pół roku bo przez cały miesiąc potrafiłem nie mieć ani... Maciej Najlepszy OSK (1) Dobrze przekazane informacje, zawsze służą pomocą , dobre przygotowanie do... Magda Szkoła numer 1 (1) Polecam osk alfa! Bardzo kompetentna obsługa klienta, wszystko odbywało się w... Marcin Rewelacja (1) Serdecznie polecam tę szkółkę!!! Świetna atmosfera , grafik dopasowany do... Sebastian Miło i skutecznie. (1) Zdecydowanie polecam, miła atmosfera oraz bardzo dobrze przekazywana wiedza.... Bartek Alfa 10/10 (1) Serdecznie wszystkim polecam te szkółkę ! Grafik zawsze dopasowany do potrzeb... Mikolaj Polecam (1) Bardzo polecam naukę jazdy w tej szkole. Bezproblemowo umawiałem się na... Jakub Rewelacja (1) Zajęcia praktyczne przeprowadzone wyjątkowo sprawnie. Podczas czterech dni... Michał Polecam (1) Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Od samego początku do końca profesjonalne... Ewa i Rafał M. Nie polecam (2) Nie miła atmosfera, instruktorzy nerwowi i niesympatyczni. Niczego podczas... K