ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam:) (1) Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie,zdane za pierwszym razem.... Lilianna - opinia (1) Bez wyrzutów sumienia mogę polecić ośrodek szkolenia kierowców ALFA.Oraz... Lilianna Dawid R - opinia (1) Bardzo polecam ośrodek szkoleniowy Alfa. Jestem bardzo zadowolony z... Dawid R
Polecam osk alfa :) (1) do tematu prawa jazdy powróciłam po 9 latach :) po kursie, który odbyłam... martyna Bardzo polecam! (1) Świetny ośrodek szkoleniowy, bardzo dobrze wykształceni intruktorzy. W... Julia Kim jestem? Dokąd zmierzam? (1) Instruktorka Ada pokazała mi, że droga jest tak samo ważna jak cel. Pytania... Marek Bardzo polecam :) (1) Teoria prowadzona w bardzo miłej atmosferze, bardzo przejrzyście tłumaczona,... Kamila polecam!! (1) Polecam świetny ośrodek szkoleniowy,profesjonalni instruktorzy oraz... Kajetan Tylko z Anetą (1) OSK przygotowało mnie tak dobrze, że egzaminy zdałem za pierwszym razem.... Hubert Polecam (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem. Wszystko dzięki instruktorce... Sylwia Profesjonalny ośrodek szkoleniowy (1) Profesjonalny ośrodek szkoleniowy. Mają wielu kursantów naraz, ale wszystko... Paweł Łomowski Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Gorąco polecam! Trafiłam akurat na panię Anetę, jest super kobietą, w... Viktoria Naprawdę nauczą cię jeździć (1) Szkoła fajna, świetnie wytłumaczona część teoretyczna. Najważniejsze są... Agnieszka Polecam szkołe osk alfa (1) Szkoła bardzo dobra, szybko można się nauczyć jazdy. Trafiłem na instruktorkę... Kacper Kalczyński OSK Alfa (1) Polecam szkołę jazdy. Teoria możliwa do zrealizowania w jeden weekend, a więc... Kamil Paluszkiewicz Po prostu najlepsi! (1) OSK Alfa mogę polecić bez cienia wątpliwości. Oba egzaminy (teoria i... ŁukaSz Najlepsza szkółka! (1) Naprawdę miło wspominam swój kurs, Pan Maciek przekonał mnie do jazdy mimo ze... Ola polecam, super szkółka ☺️ (1) Do szkółki ALFA trafiłam z polecenia znajomych. Nie mylili się, dobrze... Emma Polecam (1) Polecam, zdałem za pierwszym podejściem. Szkoła bardzo dobrze mnie... Mykhaylo Instruktor (1) Polecam, zdałam za 2 razem. Szczególnie polecam jazdę z Maćkiem. Mega... Kasia