ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Natalia - opinia (2) Zastanawiasz się nad wyborem OSK? Niedawno też miałam ten dylemat po latach... Natalia Maciek - opinia (1) Droga do prawa jazdy była długa (rzeczywistość koronwirusa, dużo zdających... Maciek Wojciech - opinia (1) Z całego serca polecam szkołę osk alfa. Moim nauczycielem był Pan Maciej C.... Wojciech
Julia - opinia (1) Bardzo polecam. Kontakt z biurem i panem Michałem zawsze szybki i... Julia Kursant - opinia (1) Dobra szkoła jazdy, polecam instruktora Kamila H., prowadził mnie do egzaminu... Kursant Weronika M - opinia (1) Bardzo polecam tą szkołe jazdy, właśnie wracam ze zdanego bezbłędnie egzaminu... Weronika M Julia - opinia (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku. Profesjonalne podejście do... Julia Natalia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, cudowne podejście instruktorów do nawet tych... Natalia Gosia - opinia (1) Bardzo polecam osk alfa. instruktor Artur zapewnił bezstresową naukę, dużo... Gosia Michał - opinia (2) Poziom nauczania i podejście instruktorów do ucznia znakomite. Egzaminy... Michał Kamil - opinia (1) Egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem, dzięki OSK Alfa! Dziękuję Adzie,... Kamil Ewelina - opinia (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Wielkie podziękowania dla OSK Alfa, a w... Ewelina Karolina - opinia (1) Serdecznie polecam OSK Alfa. Wykwalifikowana kadra oraz życzliwa atmosfera.... Karolina Daniel - opinia (1) Godna polecenia. Miła atmosfera i świetnie podejście. Bardzo dobra... Daniel Aleksandra - opinia (1) Polecam wszystkim Alfę! Świetna szkoła jazdy, która dostosowuje się do... Aleksandra Małgorzata - opinia (2) Egzamin zdany za pierwszym razem mówi sam za siebie Małgorzata Laura - opinia (1) Bardzo polecam Alfę, szczególnie jazdy z instruktorem Kamilem, który potrafi... Laura Paulina - opinia (1) Godna polecenia szkoła nauki jazdy zarówno dla osób bardziej, jak i mniej... Paulina Dawid - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić, niezapomniane wrażenia jak i... Dawid Piotr - opinia (1) Serdecznie pozdrawiam i polecam OSK Alfa, zwłaszcza Instruktora Artura od... Piotr