ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Wojtek - opinia (1) Bardzo wysoki poziom nauczania, profesjonalni instruktorzy, szczególnie... Wojtek Wiewiór - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zawdzięczam tej szkole wiele! Szczególnie najlepszej... Wiewiór Adrianna - opinia (1) jak najbardziej polecam szkółkę Alfa . zajęcia z teorii na bardzo wysokim... Adrianna
Arek - opinia (1) Polecam bardzo instruktora Kamila z nim zdałem za pierwszym razem. Cudowny... Arek Paweł - opinia (1) Szczerze polecam Alfę, a szczególnie instruktorów Adriannę i Artura.... Paweł Serdecznie polecam :) (2) Serdecznie polecam kurs w OSK Alfa. W szczególności jazdy z instruktorem... Marta Martyna - opinia (2) Zdecydowanie polecam osk alfa a w szczególności jazdy z panem Kamilem dzięki... Martyna Polecam. (2) Bardzo gorąco polecam. Świetna atmosfera i podejście do kursanta. Teoria... Kasia Polecam z całego serca! (1) Jeżeli szukasz kursu prawa jazdy, szkoła ALFA to najlepszy wybór! Instruktor... Weronika Mega Polecam! (1) Z całego serca polecam tą szkółkę jazdy! Instruktorzy są bardzo profesjonalni... Nicole Najlepszy wybór (1) Szukając szkoły jazdy kierowałam się opiniami, miejscem zaczynania jazd oraz... Agnieszka Emilia Jakimska - opinia (1) Dokładnie wczoraj zakończyłam egzamin, Teoria zdana za pierwszym raz,... Emilia Jakimska Polecam i dziękuję! (1) Moje początkowe jazdy z innymi instruktorami były bardzo trudne, bałam się,... Gosia Pani Ada - jedyny słuszny wybór (1) Według mnie nie ma lepszej osoby, która przygotuje kogoś do egzaminu... Oskar zdecydowanie nie polecam (2) Osobiście nie polecam tej szkółki. Co chwilę zmieniają instruktorów, czas... ... Rewelacja! (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! Moja instruktorka p. Aneta najlepsza!... Agnieszka M. Polecam (1) Serdecznie polecam naukę jazdy w OSK Alfa, a w szczególności jazdy z... Helena Marta J - opinia (1) Bardzo polecam skorzystanie z oferty szkółki Alfa w Gdańsku. Zajęcia... Marta J Polecam!!! (1) Polecam osk alfa!!! Jazdy z Panią Anetą to jest coś wspaniałego... The top of... Frytka Łysy - opinia (1) Polecam szkółke Alfa. Bardzo mili instruktorzy nie stresuja. Polecam zawsze... Łysy