ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

POLECAM !!! (1) Chciałabym polecić OSK ''Alfa'' ,ponieważ spotkałam się z życzliwymi... Małgosia Polecam, pełen profesjonalizm! (1) Do OSK Alfa przyszłam na jazdy dodatkowe, po kursie w innej szkole. Jeździłam... Ada Dominika - opinia (1) BAAAAAAAAAARDZO gorąco polecam, pełen profesjonalizm w przygotowaniu. Jestem... Dominika
Dobry wybór (2) Dzięki cierpliwości i wiedzy instruktorów z tej szkoły pokonałam wrodzony... Danka Najlepsi z najlepszych !!! (1) Szkołę OSK Alfa polecam wszystkim, którzy chcą zdać egzamin jak również... Kamila Polecam! (1) Uważam, że szkoła jest godna polecenia. Zajęcia teoretyczne są prowadzone na... Magda OSK Alfa (1) Teoria i praktyka zdana za pierwszym podejściem :) Bardzo się cieszę z wyboru... Oliwia Automat - zdane za pierwszym razem! (1) O szkole Alfa mogę pisać w samych superlatywach. Dzięki zaangażowaniu Michała... Hania OSK ALFA NAJLEPSZA (2) Z jednej strony żaluje,ze moja przygodaz tą szkolą już sie skonczyła ...Z... Monika.Z Polecam! Polecam! (1) Moja opinia jak najbardziej pozytywna! Robilam kurs przyspieszony - co by tu... Małgorzata Anna Laura Lepiej nie mogłam trafić ! (1) Teoria zdana za pierwszym razem , praktyka za drugim. Gdyby nie Wy na pewno... Sonia rewelacja (1) Szkola bardzo przyjazna kursantom. Bezproblemowo mozna dopasowac grafik zajec... Sylwia polecam (1) Kurs rewelacja. Teoria zdana za pierwszym razem praktyka za drugim. Polecam... Sebastian OSK ALFA (1) SUPER POLECAM !!! Teoria w wygodnych dla nas terminach i czasie. Jazdy z... Karolina kuba - opinia (1) Miałem jazdy z Panem Maćkiem i na lepszego instruktora nie mogłem trafić.... kuba Zdane! (1) Jazdy z Maćkiem i Michałem to egzamin zdany za pierwszym razem! Wielkie... Magda Polecam! (1) Instruktorzy skutecznie rozwiązują problemy kursanta, tłumaczą z... Paula Naprawdę polecam! (1) Gorąco polecam! Zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam zajęcia z... Kasia ALFA Ośrodek Szkolenia Kierowców - Polecam (1) Chciałbym za pośrednictwem portalu Trojmiasto.pl zarekomendować Ośrodek... Łukasz a miało być tak pięknie (7) Zajęcia teoretyczne pzreprowadzone zostały w sposób profesjonalny-obszernie i... Lucyna