ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Świetna szkoła jazdy (1) Polecam wszystkim tę szkołę jazdy, teoria upłynęła szybko, a jazdy to była... Andrzej Bójko OSK godny polecenia! (1) Wszystkim zainteresowanym rozpoczęciem kursu serdecznie polecam OSK ALFA.... Paweł Ola - opinia (1) Bardzo polecam. Część teoretyczna trwała bardzo krótko i po egz. wewn. można... Ola
Polecam-rewelacja!! (1) Polecam bardzo ten OSK bardzo miła atmosfera podczas trwania kursu, dobra... Edyta POLECAM! (1) Polecam serdecznie wszystkim, którzy się zastanawiają nad wyborem kursu prawa... Karolina D POLECAM! (1) Jak najbardziej polecam ten ośrodek. Zaczynałam od zera, a dzięki Mirkowi... Sandra ALFA? PEWKA !!!!!!!!!!!!!!! (1) Cały okres przygotowawczy do egzaminu był na bardzo wysokim poziome. Chętnie... Pewka Zdecydowanie polecam !!! (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę, profesjonalni instruktorzy, bardzo miła... TM SUKCES MUROWANY !!! (1) Polecam wszystkim niezdecydowanym. Profesjonalne podejście do kursanta i co... Kasia (40+) POLECAM! (1) Każdemu, kto chce zdać szybko i bez problemów - polecam osk Alfa! Przyjazna... Klaudia polecam wszystkim (1) Bardzo serdecznie chciałam podziękować Panu Michałowi i Jarkowi za pełen... Magda Bardzo polecam tę szkołę jazdy . (1) Do egzaminu praktycznego przygotowywał mnie Jarek . Co mogę powiedzieć ?... Ania Jarek (1) Statystki z PORDu mówią same za siebie - Alfa to OSK godne polecenia. Do... EMI urodzinowy prezent :) (1) hej ho :) do Romka trafiłam z polecenia Jakuba. Jeżeli Romek twierdzi, że... marcelina POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Na teorii miła atmosfera, trochę śmiechu, ale wszystko dokładnie... Asia ROMAN (1) O nim chyba już wszystko zostało powiedziane, więc tylko podsumuję:... Szczęściara najlepsza szkoła! (1) kiedy pierwszy raz na kursie wsiadałam do samochodu, wiedziałam, gdzie jest... Ola Warto do Alfy. (1) Polecam Alfę ze względu na proesjonalizm i sympatycznej atmosferę. W moim... Emilka Polecam. (1) Serdecznie polecam. Teoria wykładana przez pana Michała była w miłej... Natala GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Długo ,,dojrzewałam" do decyzji o rozpoczęciu kursu. Uważałam, że nikt nie... Dagmara:)