ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Najlepsza szkoła w Gdańsku.... (1) Polecam te szkołę ze względu na skutecznosc nauczania bardzo polecam... Monika Serdecznie polecam! (1) Super szybko (po niecałych 3 miesiącach od zapisania na kurs miałem już... Wojciech Janiec GENIALNE PODEJCIE DO KURSANTA! (1) Bardzo mile, indywidualne podejscie. Problemy rozwiazyane sa natychmiastowo.... Karolina D.
Serdecznie polecam!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy!. Panowie są przesympatyczni, bardzo... Ania Polecam w 100% (1) Polecam osk Alfa. Przygotowanie do egzaminu jest naprawdę solidne i do tego... Wojciech ta szkoła to najlepszy wybór! (1) Mimo, że jestem jeszcze w trakcie kursu, to wszystkim polecam. Idąc na kurs,... Kaja ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Bardzo gorąco polecam skorzystanie z usług OSK Alfa! W marcu br rozpoczęłam... Marta SERDECZNIE POLECAM!!! :-) (1) To był mój najlepszy wybór w życiu! Świetne przygotowanie teoretyczne -... Ania Glass Miła atmosfera (1) Jestem po odebraniu prawa jazdy i pierwszej jeździe. Czuję się komfortowo i... Paulina SERDECZNIE POLECAM!!! (1) Ośrodek szkolenia kierowców ALFA jest naprawdę warty polecenia. Zachęcam... E~waw~ Szczerze polecam! (1) Ponieważ po 30 godzinach w innej szkole nauki jazdy nadal nie umiałam... Natalia ZAJEBISTA SZKOŁA! (1) Super instruktorzy, super poziom, i wogole ekstra! serdecznie polecam!... Marcelina Polecam (1) Witam. Uczęszczałem do OSK w moim mieście (PrG) i straciłem tam 30h życia...... Przemek Niesamowite nauczanie - polecam. (1) Zdałem egzamin teoretyczny za pierwszym razem , ale nie mogłem opanować jazdy... Marek Szott POLECAM! (1) Dzisiaj zdalem egzamin panstwowy, wszystko dzieki wielkiemu poswieceniu... Dominik polecam (1) po rocznej przerwie i 3 niezdanych egzaminach w innej szkole wznowiłem... Piotrek GORĄCO POLECAM (1) WRESZCIE ZDAŁAM EGZAMIN PRAKTYCZNY! W ALFIE SKORZYSTAŁAM Z DODATKOWEGO... Magdalena Senger Miła profesjonalna i przyjemna nauka, owocująca sukcesem!!! (1) Całkowicie polecam!! Jeżeli chcecie uczyć się z przyjemnością i do tego zdać... Ewa Niezawodność i profesjonalizm! Zapisujcie się na kurs prawa jazdy do O.S.K. ALFA! (1) Właśnie dziś, styczniową porą ze śnieżno-deszczową aurą zdałam egzamin za... Diana Dziaduch Zdecydowanie polecam :) (1) Na poczatku stycznia zdawalam egzamin i oczywiscie za pierwszym razem udalo... Klaudia