ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

Polecam w 100% (1) Polecam osk Alfa. Przygotowanie do egzaminu jest naprawdę solidne i do tego... Wojciech ta szkoła to najlepszy wybór! (1) Mimo, że jestem jeszcze w trakcie kursu, to wszystkim polecam. Idąc na kurs,... Kaja ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM !!! (1) Bardzo gorąco polecam skorzystanie z usług OSK Alfa! W marcu br rozpoczęłam... Marta
SERDECZNIE POLECAM!!! :-) (1) To był mój najlepszy wybór w życiu! Świetne przygotowanie teoretyczne -... Ania Glass Miła atmosfera (1) Jestem po odebraniu prawa jazdy i pierwszej jeździe. Czuję się komfortowo i... Paulina SERDECZNIE POLECAM!!! (1) Ośrodek szkolenia kierowców ALFA jest naprawdę warty polecenia. Zachęcam... E~waw~ Szczerze polecam! (1) Ponieważ po 30 godzinach w innej szkole nauki jazdy nadal nie umiałam... Natalia ZAJEBISTA SZKOŁA! (1) Super instruktorzy, super poziom, i wogole ekstra! serdecznie polecam!... Marcelina Polecam (1) Witam. Uczęszczałem do OSK w moim mieście (PrG) i straciłem tam 30h życia...... Przemek Niesamowite nauczanie - polecam. (1) Zdałem egzamin teoretyczny za pierwszym razem , ale nie mogłem opanować jazdy... Marek Szott POLECAM! (1) Dzisiaj zdalem egzamin panstwowy, wszystko dzieki wielkiemu poswieceniu... Dominik polecam (1) po rocznej przerwie i 3 niezdanych egzaminach w innej szkole wznowiłem... Piotrek GORĄCO POLECAM (1) WRESZCIE ZDAŁAM EGZAMIN PRAKTYCZNY! W ALFIE SKORZYSTAŁAM Z DODATKOWEGO... Magdalena Senger Miła profesjonalna i przyjemna nauka, owocująca sukcesem!!! (1) Całkowicie polecam!! Jeżeli chcecie uczyć się z przyjemnością i do tego zdać... Ewa Niezawodność i profesjonalizm! Zapisujcie się na kurs prawa jazdy do O.S.K. ALFA! (1) Właśnie dziś, styczniową porą ze śnieżno-deszczową aurą zdałam egzamin za... Diana Dziaduch Zdecydowanie polecam :) (1) Na poczatku stycznia zdawalam egzamin i oczywiscie za pierwszym razem udalo... Klaudia Warto skorzystac!! (1) Polecam te szkole jazdy i cenie sobie ja za wklad przcy, poswiecenie i... Daniel_1991 Pierwsza klasa! (1) Miła, fachowa, profesjonalna obsługa. Profesjonalny sprzęt i metody... Damian Sapiecha gorąco polecam - gwarantowany sukces (1) gorąco polecam - gwarantowany sukces miałam przyjemność jeździć z p. Michałem... magda wojciechowska prawko w kieszeni za pierwszym razem :) (1) Coś rewelacyjnego, nauczanie teoretyczne jak i praktyczne na mieście i placu... Paweł