ALFA

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Targ Drzewny 3/7

W końcu zdałem! (1) Prawo jazdy zdawałem na raty - dosłownie, a do tego na północy i południu... Leszek Bardzo Polecam !!! (1) Po trzech latach tułania się po różnych szkołach jazdy i 6 oblanych... Maciej Polecam! (1) Gorąco polecam OSK Alfa, ze względu na bardzo wysoki poziom nauczania.... Michał
POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) NIE MOGŁAM TRAFIĆ LEPIEJ, PROFESJONALNE PODEJŚCIE, PRZYJAZNA ATMOSFERA. W... aleksandra NAJLEPSI INSTRUKTORZY! :) (1) Moja droga do wymarzonego prawka była długa i kręta - niezdane egzaminy,... PAULINA Szkoła godna polecenia. (1) W wyborze tej szkoły pomogła mi właśnie ta stronka.Po przeczytaniu niemalże... alekSANDRA ;) Dziekuje, jesteście najlepsi!!!! (1) Teoria z p.Michałem, świetnie poprowadzona z lekkim humorem, ciekawie i... ola Bez stresu za pierwszym razem zdalem. !!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do swojej pracy. Teoria bardzo dobrze... Rafał B. POLECAM WSZYSTKIM !!!!! (1) Teoria przeprowadzona z panem Michalem w sposob bardzo profesjonalny,... Radek POLECAM !!!! (1) Nie mogłam trafić lepiej! OSK ALFA spełniła wszystkie moje oczekiwania.... Beata G. Pierwsze podejście i egzamin zdany!!! (1) Polecam tę szkołę wszystkim wybierającym się na prawko! Zdałam za pierwszym... Natalia Wyśmienita szkoła ze znakomitą kadrą - szacunek! (1) Witam! Choć mój kurs trwał trochę czasu (2 kategorie), mogę z czystym sercem... Michał M. polecam! (1) polecam, zdalam za pierwszym razem. Do teorii bardzo dobrze przygotowal mnie... Pati Z czystym sumieniem Polecam!! (1) Polecam OSK Alfa.Bardzo miła atmosfera,świetne przygotowanie do... Piotr Ł. polecam!!! (1) serdecznie polecam ten osrodek, miła i fachowa obsluga,w szczególności... Michalina:) Najlepsza szkoła w Gdańsku.... (1) Polecam te szkołę ze względu na skutecznosc nauczania bardzo polecam... Monika Serdecznie polecam! (1) Super szybko (po niecałych 3 miesiącach od zapisania na kurs miałem już... Wojciech Janiec GENIALNE PODEJCIE DO KURSANTA! (1) Bardzo mile, indywidualne podejscie. Problemy rozwiazyane sa natychmiastowo.... Karolina D. Serdecznie polecam!! (1) Serdecznie polecam tą szkołę nauki jazdy!. Panowie są przesympatyczni, bardzo... Ania Polecam w 100% (1) Polecam osk Alfa. Przygotowanie do egzaminu jest naprawdę solidne i do tego... Wojciech