Re: AQUASFERA REDA!
z innej beczki... Macie jakiś namiar na kogoś kto podłącza płytę indukcyjną i podbija z uprawnieniami gwarancje?
a wracając do tematu
Yooki - adres 26a czy 26 bez a nie ma znaczenia :) Problem (prawdopodobnie) polega na tym, że wysłali najpewniej te umowy w momencie, gdy nie było skrzynek... a przypuszczam, że umowy do nich wróciły...ale mają mega bajzel w swojej administracji... przecież chyba te umowy z naszymi danymi wysłali poleconym, a nie zwykłym listem...więc mogą sprawdzić, gdzie te umowy teraz są...
AAA - no ale jak każdy z nas da każdemu swojemu wykończeniowcowi kod do domofonu to za chwilę ten kod może mieć pół Redy, czy skąd tam bierzesz wykończeniowców (jeśli by komuś na tym zależało)... jaki interes ma Twój wykończeniowiec, żeby nie podawać dalej Twojego kodu, kiedy już skasował od Ciebie kasę (a pozatym wie jakiej wartości masz rzeczy i gdzie leżą)... ale mniejsza o to bo popadamy już w paranoje godną Konana :)
Ja nikomu klucza do domofonu nie dawałem, kodu także nikomu nie mam zamiaru udostępniać, a po pracy wykończeniowców zmieniam zamki i gra gitara...
0
0