Re: AQUASFERA REDA!
Wedlug mnie masz racje z tym, ze Pacyfik ma kiepskie ulokowanie bo srednia przyjemnoscia jest z jednej i z drugiej strony miec widok na wiezowiec (2 pozostale budynki) , bedzie tez kiepsko nasloneczniony... Z tymi naroznikami to zalezy, w ktorej czesci budynku kupi sie mieszkanie. W Atlanticu tez czesc mieszkasz jest trojkatna.Natomiast co do cen... 5 tys fakt- duzo jak na Rede, ale skad Ty chlopie wytrzasnales takie ceny, jakie podales mieszkan w Gdyni, czy na Przymorzu, a tym bardziej w Sopocie??? Tak bylo chyba dawno i nieprawda. jestem na biezaco w cenach jelsi chodzi o Gdansk, w Gdyni sie mniejw iecej tez orientuje bo szukalam tam mieszkania i jestem ciekawa w jakiej dzielnicy znajdziesz mieszkanie za 4 tys metr. Moze od 4 tys- w przypakdu wylacznie mieszkan bardzo duzych, 100 metrowych itp to tak, ale np jelsi chodzi o 2 czy 3 pokoje, nie ma szans znalezc w tak niskiej cenie mieszkania w Gdyni czy Gdansku (oczywiscie mowie o deweloperskim),a Sopot to juz w ogole boje rekordy cen. okolo 7 a czasem wiecej tysiecy za metr to masz na Zaspie, na Przymorzu, w Sopocie znacznie zanizyles ta stawke. Pokaz mi oferty deweloperskie mieszkan w Gdyni badz na Przymorzu w cenie, jaka podales to zwroce honor.
Nie zgodze sie tez z tym, ze Semeko jest opieszale w budowaniu. Buduja szybko a jendoczesnie dokladnie. Wszystko zalezy od warubkow atmosferycznych, nie moga w tej chwili zasuwac z Aquasfera jezeli jets tyle stipni na minusie ile jest, a mimo wszystko Atlantic jest juz przy koncowce. W Reda Park oddaja 5 blokow w tym roku, nie zapowiadaja sie jakiekolwiek poslizgi,to malo?
2
0