AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: AQUASFERA REDA!

Każdy blok Aquasfery to ok. 2 lata cyklu inwestycyjnego. 4 budynki x2 lata to 8 lat...samej budowy Aquasfery. A co do Aquaparku, to tak naprawdę NIC nie wiadomo. Nie ma nawet projektu Aquaparku, a jedynie wizualizacje koncepcyjne. Ludzie, błagam, włączcie myślenie i nie kupujcie wszystkiego co Wam obiecują sprzedawcy. Jeśli ktoś myśli inaczej a ma już umowę z Semeko na mieszkanie w Aquasferze...to niech poszuka w niej czy Semeko obiecało rzeczywiście Aquapark. Nie ma tam NIC na ten temat. SEMEKO oczywiście na każdym kroku usilnie twierdzi że "my też chcielibyśmy jak najszybciej Aquapark".
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z ~gruby Ci co nie wieżą niech jadą na teren budowy i sobaczą że auta wywożą piach !!!! Park wodny zaczęli już budować i co to są głupie wyliczenia że blok pierwszy budowali 2 lata ?? i co z tego to znaczy że ni odwalili fuszerki że nie wyrobią się w czasie ludzie dwa następne bloki to budowa na 4 lata tak analogicznie licząc czas budowy pierwszego bloku wiedz do 2014-15 skończą bloki i w między czasie od teraz budują aquapark a zatem się wyrobią nawęd jak będzie obsuwa 6 miesięcy to i tak nieźle
niedowiarki jadąc do redy oglądając budowę na własne oczy pojeździć przez rumie przez ul. Kosynierów tam buduje blok firma "WASKO"
NA tablicy inf. jest termin realizacji IV kwartał 2010 ??????????
A budowa na dzień dzisiejszy stoi na poziomie 2 piętra i nie ma jeszcze wylewki kolejnego piętra wiecha jeszcze nie wisi masakra kumpel kupił tam mieszkanie i ma termin odbioru na październik tego roku a tak nic się na terenie budowy nie dzieje nic a nic wiem po codziennie jeszcze tamtędy do pracy i mam oko na budowę semeko i wasko Semeko zamkną już budowę i zaczyna się za wykończeniówką
teraz ociepla na zimę będzie robił wykończeniówkę w środku robią według planu i planu dotrzymują w marcu mieszkańcy w 100 % otrzymają klucze do swoich mieszkań a budowa kolejnego budynku zacznie się lata moment po na kolejnych Tarkach mieszkań semeko wystawia kolejny blok w sprzedasz !!!!!
Więc prośba niedowiarki kochani moi drodzy nie pisujcie tu na forum głupot oki z góry dziękuje

widać, ze tutaj na forum jest pare osób, które by dużo oddały, żeby tylko Aquapark nie powstał :)
Podałem wyżej link do materiału wideo... tak wyraźnie menago projektu stojąc tyłem do koparek mówi TUTAJ będzie stał AQUAPARK... TUTAJ to oznacza, ze w tym miejscu w którym właśnie kopią... na wszystkich planach jest zapisane, że pierwszym budynkiem budowanym miał być ATLANTIC który jest już zbudowany, następny miał być AQUAPARK...
ale oczywiście musi być część marud, które nie zadzownią do SEMEKO nie zapytają, ale oczywiście wiedza najlepiej... nawet jako jedyni potrafią podawac daty.
Tydzień temu 2016 teraz 2020... za tydzień będzie 2785

Poważnie !!!! zaczęli kopać

dzis byłam w biurze, spytałam przy okazji kiesy zaczną budowę basenów, kierownik stwierdził, że już zaczęli kopac, ale nie wiem czy to był zart, czy na poważnie

Na logikę Aquapark będzie gdzieś tak w 2019-2020 roku. Osiedle ma mieć 4 budynki. Mamy teraz końcówkę 2011 r. i nie mamy nawet pierwszego bloku. Każdy blok to ok. 2 lata cyklu inwestycyjnego, zatem ostatni skończą w 2017 r. Potem zabiorą się za Aquapark, JEŚLI TO SIĘ BĘDZIE WTEDY OPŁACAĆ. Do tego czasu będziemy mieć tylko to za co zapłacili ludzie...czyli Aquasferę.

a jak to dostrzegłes?????????? :)

skąd to info?

a ja widze ze aquapark bedzie dopiero w 2016 roku długo

Super fajny materiał widać że praca wrze pełną parą hihihihihi
Już nie mogę się doczekać marca kluczy

http://telewizjattm.pl/index.php/odtworz,2011-08-18,04
czyżby zaczeli budować Aquapark?

Zgadza sie . teraz budynek schnie i sie wietrzy i powoli zaczyna sie wykonczeniowka i sprzatanie terenu wokol budynku itd itd.

najlepiej dzwonić do Semeko i się dowiadywać... ja stawiam, że oferta na nowy budynek (Pacyfik chyba?) pojawi się po wakacjach w okolicach wrześniowych Gdyńskich targów mieszkaniowych, ale z góry uprzedzam, że to tylko moje przypuszczenia :)

Tymczasem w Atlanticu pracują nad balkonami :)

jak bedzie oferta na drugi budynek to zapewne bedzie sie pytal ...kiedy pojawi sie oferta na trzeci ? i tak w kolko !

hmmmmmmmmm :) zapewne gdy sprzedadza wszystkie mieszkania w pierwszym budynku :)

Kiedy oferta na nowe budynki. Ktoś wie?

no to ten, ale Lamex wznowił działalność i kończy ten budynek... ba nawet sprzedaje nowe mieszkania http://lammex.eu/
więc chyba straszydło zniknie i będzie wyglądało jak normalny blok :)

widziałem, że na forum redamlyn jest temat właśnie o tej biedronce... ale innego wiarygodniejszego źródła nie mam :(

a co do Aquasfery to sprzedano już 80 % mieszkań (nie ma już wolnych lokali na piętrach 6,7 i 8), a ogólnie w sprzedaży pozostało 18 mieszkań.
Do oddania budynku pozostało 7 miesięcy i 24 dni, więc sprzedaż idzie bardzo dobrze.

A gdzie ten budynek lammexu ? To jest ten niedokończony budynek mieszkalny ktory straszy od lat ? Jesli tam mialaby byc Biedrona to też byloby fajnie...

Deweloper nic nie powie, bo nie może. Tajemnica handlowa.

też nigdy nie widziałem oferty na lokale... ale może były sprzedane jeszcze zanim pojawiły się na stronie... na jakieś konkretne usługi...

a co do Biedronki to słyszałem plotkę... podkreślam PLOTKE, że ma powstać trzecia Biedronka w Redzie, w okolicach budynku Lammexu...

ale niestety nie mogę tego nigdzie potwidzić... a sama Biedronka nie chce ujawnić... informuje tylko, że gdyby tak było to mieszkańcy okolicznych bloków dostaną ulotki informacyjne i specjalne ceny na otwarcie

Inne tematy z forum

Dom nad morzem (3 odpowiedzi)

Hej! Szukam domu do zakupu nad morzem. Zależy mi tylko na nowych domach, w stanie developerskim...

Czy ktoś zna firmę verte invest? (5 odpowiedzi)

Chodzi mi o jakość i współpracę?

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...