Askaja - opinia (1) Pan Mariusz przy kat. A działa cuda! Co prawda nie robiłam kursu w tej... Askaja Agnieszka - opinia (1) Polecam! Zostałam tutaj bardzo dobrze przygotowana do egzaminów, instruktorzy... Agnieszka Dominik - opinia (1) Świetny system nauczania, świetni instruktorzy Dominik
Agata Denicka - opinia (1) Świetna szkoła jazdy. Z całego serca polecam instruktora Pana Pawła... Agata Denicka Ola W - opinia (1) Jestem bardzo wdzięczna, że przypisano do mnie wspaniałego człowieka jakim... Ola W Jagoda - opinia (1) Oba egzaminy zdane za pierwszym razem, polecam serdecznie szkółkę a w... Jagoda Przemek - opinia (1) Super szkoła. Dzisiaj zdany egzamin :D, od razu po kursie. Szczególnie... Przemek Weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu kursu. Świetny ośrodek z bardzo dobrymi... Weronika Dawid Galicki - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu mojego kursu odbył się on w miłej... Dawid Galicki Malina - opinia (1) Prawo jazdy to byl temat odwieczny u nas. Niechlubnie przyznam sie, ze przed... Malina Wojciech - opinia (1) Ogólnie dobrze, profesjonalni instruktorzy, dobry sprzęt. Wielki minus za... Wojciech Krzysztof Kuc - opinia (1) Szybko i bezproblemowo. Polecam Pana Mariusza, ja akurat miałem kurs kat. A.... Krzysztof Kuc Julia - opinia (1) Do tej szkółki trafiłam na jazdy doszkalające do Pana Pawła. Mając porównanie... Julia Helena - opinia (1) Bardzo polecam osk as. wszyscy pracownicy bardzo mili, jeżeli macie jakieś... Helena Marcin - opinia (1) Wartość Witam polecam szkołę. Profesjonalne podejście Instruktora Pana Pawła.... Marcin Adam Górski - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Uczy jeździć, a nie tylko zdawać egzaminy. Kilka... Adam Górski Natalia - opinia (1) Miałam jazdy dodatkowe z Panem Pawłem i Panem Arkiem, wszystko bardzo dobrze... Natalia Kornelia - opinia (1) Szczerze polecam wszystkim Pana instruktora Krzysztofa Drężka. Pełen... Kornelia Zadowolony - opinia (1) Bardzo dobra obsługa. Serdecznie polecam Zadowolony Natalia - opinia (1) Z całego serca polecam! Trafiłam pod skrzydła pana Mirka w ok. 7 miesiącu... Natalia