Bardzo dobra szkoła!! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu, szczególnie instruktora Pana Mirka,... Agata Kurs dla bogatych (2) W moim przypadku wyjeździłem wszystkie 30 godzin. Dodatkowo bylem zmuszony... Artur Za pierwszym razem przy drugim podejściu (1) Przygodę z kursem prawem jazdy zaczęłam pod koniec 2014 roku. Po kursie... Monika
Polecam serdecznie (1) W mojej opinii najlepszy ośrodek, do którego mogłam trafić. Atmosfera jest... Patrycja Starek Polecam!! (1) Niepowtarzalni instruktorzy, którzy zawsze pomogą i wytłumaczą. Ośrodek ma... Sandra PAN KRZYSZTOF DRĄŻEK (1) Jak żyje nie spotkałam takiego profesjonalisty, pasjonata i pedagoga! Ten Pan... Martyna W. Najlepszy ośrodek i instruktor! (1) Serdecznie polecam ośrodek szkolenia 'AS' ze względu na ich profesjonalizm, a... Ola Bardzo zadowolony z kurs na kat. B (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu na kat. B, a w szczególności z jego... Maciek Jestem na tak! (1) Jak najbardziej mogę polecić tę szkółkę, w której miałam przyjemność ukończyć... Natalia Najlepsza szkoła jazdy! (1) Serdecznie polecam! Miła atmosfera, z przyjemnością się chodziło na zajęcia.... Sonia Polecam (1) Szkoła jazdy na wysokim poziomie - ranking mówi sam za siebie. Poszedłem za... Paweł Serdecznie polecam! (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście - nie tylko według mnie, ale także według... Marcelina Ch. Polecam ASa bo dobry jest. (1) Co tu dużo pisać, szkółka została mi polecona przez kilku znajomych więc się... Absolwent ASa Kacper Polecam szkołę jazdy As (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy As. W profesjonalny sposób uczą nie tylko jak... Beata A. Polecam i będe polecać !!! (1) To nie przypadek ,że wybrałam Asa ,wiele osób które znam robiło w Asie prawo... Cesia Polecam OSK AS!!!!! (1) Wczoraj zakończyłem egzamin w ośrodku państwowym, zdałem za pierwszym razem i... Patryk K. Gorąco polecam!!!!! (1) Wybór ośrodka nie był przypadkowy. Prawo jazdy w Asie robiło kilku znajomych... Monika B. Polecam! (1) Z całego serca polecam szkołę jazdy "AS". Wszystko od początku do końca... Magda F. Polecam (1) Polecam Pana Tomka Suchta.Prawdziwy profesjonalista,wszystko bardzo dokładnie... Iza Najlepsza Szkoła w Trójmieście i okolicach (1) Właśnie zdałam egzamin na kat.A. Ukończyłam kurs na motor podobnie jak na... Aleksandra