opinia (2) W sumie to trochę się rozczarowałam. Teoria świetna tu nie mogę złego słowa... v Super szkoła jazdy (1) Bardzo polecam ta szkole, fajna atmosfera, zdałam za pierwszym razem! Marysia Pełen profesjonalizm (1) Wybrałam się w zeszłym roku na kurs wakacyjny- zajęcia teoretyczne na dobrym... O
Bezapelacyjnie ośrodek godny polecenia. (2) Robiłem w ASie prawo jazdy na kat. AM (2015 r.) i B, które właśnie... Norber Bardzo dobra szkoła (1) Kurs rozpoczęłam w zeszłym roku w sierpniu, wyjeżdziłam wiele godzin, wiadomo... Hania Polecam (1) Dziękuję serdecznie instruktorowi Panu Leszkowi Starkiewicz za naukę na... Ania Supcio (1) Ośrodek wybralam z polecenia znajomych i jestem z tego wyboru zadowolona.... Bttsm Zdecydowanie polecam AS !! (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, indywidualne podejście pomogło zdać... Marta Zdecydowanie polecam wszystkim kursy w Asie (1) Na kurs do Asa zapisałam się z polecenia znajomych. Po kursie teoretycznym... Julia Gość - opinia (1) Polecam Instruktora Piotr Pawłowskiego! Gość Polecam!!! (1) Po zrezygnowaniu z innej szkółki, w ktorej ukończyłam cały kurs udałam się do... Martyna Zdecydowanie polecam AS !! (1) Po ukończeniu kursu w OSK AS zdałam za pierwszym razem ! Świetnie... Magda Gorąco polecam!!! (1) As to pełen profesjonalizm, wysoka kultura osobista instruktorów oraz nauka w... Wiktor OSK AS (1) Polecam szkołę jazdy AS, a w szczególności pana Tomka. Dzięki jego... Klaudia Trafiłam tam z polecania i polecam innym którzy chcą nauczyć się jeździć i oczywiście zdobyć prawko :) (1) Jak w tytule - trafiłam do szkoły As z polecenia, jak się okazało, wielu osób... Agucha :) Świetna szkoła (1) Polecam tą szkołę , szczególnie jazdy z Mirkiem. Potrafi dobrze wyjaśnić, jak... Michał Świetna szkoła (1) Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się dawno temu i w innej szkole nauki... Joanna M.P. Najlepsza szkoła w Gdańsku! (1) Chciałbym wszystkim gorąco polecić ten ośrodek. Wszystkie zajęcia były... Kursantka Serdecznie polecam OSK AS (1) Przygodę z tym OSK zacząłem w sierpniu 2016 roku. Na teorię trafiłem do... Jarek Dobra szkola (1) Polecam Mirka Grzegorczyka. Młody, sympatyczny i kompetentny instruktor. Po... Maria