Serdecznie polecam (1) Chciałbym wszystkim serdecznie polecić ten ośrodek. Zajęcia teoretyczne i... Piotr Cierocki Polecam (1) Wybrałam OSK AS ponieważ wielu moich znajomych robiło kurs właśnie tu i... Hania Bardzo Polecam ! (1) Poszukując kursu na prawo jazdy kierowałem się opiniami właśnie z tego... ŁM
as gdańsk (1) na początku jeździłam z instruktorem który kompletnie nie był zainteresowany,... WŁAŚNIETAK Jazdy dodatkowe ........................................................ (1) Uczęszczałam na kurs prawa jazdy do innej szkoły po której nie mogłam zdać... Izabela As z rękawa (2) Aby szybko zdać egzamin I poznać regulamin Zapisałem się do szkoły jazdy... Maciek Polecam! (1) Ośrodek świetnie przygotowuje nie tylko do egzaminu, ale też do samodzielnej... Weronika Opinia o "AS" (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, a w szczególności instruktora... Marcel Super Szkoła (1) Polecam szkołę jazdy AS. Bardzo swietna szkoła i sympatyczni instruktorzy.... Radek Polecam (1) Polecam Państwu jako instruktora Pana Krystiana Matlaka. Jest profesjonalnym,... kursantka Polecam!! (1) Wybrałam Asa ze względu na dużą zdawalność i dobre opinie. Teoria bardzo... Justyna Podziękowania dla Pana Piotra, zdane za pierwszym :) (1) Przyjemne, dobrze prowadzone lekcje. Mili instruktorzy. Świetne przygotowanie... Szymon Gratulacje (1) Polecam Pana Tomasz'a Suchte !! Dziękuje za nauke jak i cierpliwość. Jazdy... Dominika S. Podziękowania dla instruktora Tomasza Suchty (1) Serdecznie polecam OSK AS, a w szczególności instruktora Tomasza Suchtę,... Gracjana POLECAM !!!! OSK AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W pełni potwierdzam opinie poniżej. Serdecznie polecam Ośrodek Szkoleniowy... KURSANTKA dobra szkoła (1) najlepszy instruktor w całej szkole pan Piotr z*******y człowiek zna się na... leszek Polecam wszystkim!!! Krystian Matlak najlepszy. (2) Bardzo wszystkim polecam tę szkołę. Teoria minęła szybko i w bardzo miłej i... dziewczyna Polecam ośrodek szkolenia kierowców as. (1) Bardzo dziękuję moim dwóm instruktorom najlepszym.. Mirkowi karczewskiemu i... Wiesia G Polecam (1) Duże zaangażowanie w zajęcia i jazdy, przemili instruktorzy anonimowy Polecam każdemu! (1) Jeśli ktoś z Was ma jeszcze wątpliwości czy OSK AS jest dla niego odpowiednim... Daria