Serdecznie polecam (1) Swoją przygodę z prawem jazdy zaczęłam niestety w innej szkole jazdy. Przed... Domi Polecam instruktora Tomasza Suchtę (1) Miałam jazdy z panem Tomaszem. Jestem bardzo zadowolona. Świetnie... Sara Chodowiec Polecam Mirka (1) Polecam instruktora Mirka. Chociaż trafiłam do Pana na jazdy dodatkowe bo... Anka
Świetna szkoła (1) Niedawno zdałam egzamin państwowy, jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole... Urszula Polecam Krystiana Matlaka (1) Jestem po kursie w ASie i jestem bardzo ale to bardzo zadowolona. Nie dość ze... Klaudia Urbaniak polecam pana Jerzego Kozłowskiego (1) Teoria dobrze prowadzona az chcialo sie uczyc a jazdy idealne lepiej nie... marta Najlepsza szkółka, a w szczególności instruktor-Mirek Grzegorczyk! (1) Z całego serca wszystkim polecam tą szkółkę! Teoria przebiegła szybko i... Agata OSK AS - dobry wybór. (1) Polecam OSK AS i jazdy z Panem Tomaszem Suchtą. Dobry kontakt, cierpliwość,... Zadowolona Kursantka As osk (1) Nauka jak najbardziej na 6 ! Ale jesli chodzi o wewnętrzne ... dlaczego są... Kursantka Praktyka zdana za pierwszym razem, polecam instruktora Tomka (1) Teoria minęła bardzo szybko i w dobrej atmosferze, a jazdy z Panem Tomkiem to... Mateusz Polecam Osk As (1) Szczerze polecam Osk As! Profesjonalni instruktorzy, którzy przygotują Cię... Sylwia Gorąco polecam OSK AS i instruktora ŁUKASZA !! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru OSK As. Ugodowe dostępne biuro; teoria... Marta AS !! Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców !!!! POLECAM !! :) (1) KRYSTIAN MATLAK zdecydowanie najlepszy instruktor w Ośrodku ! Podczas jazd... PAULINA :)) Justyna - opinia (1) Serdecznie polecam instruktora Mirka! świetny nauczyciel, cierpliwy,... Justyna Angelika - opinia (1) Wczoraj uzyskalam nareszcie wynik pozytywny, a to dzieki Panu Mirkowi. Rzadko... Angelika polecam jazdy u pana Tomasza Suchty (1) Wyszkolił mnie tak, że bez większych kłopotów zdałem za pierwszym razem.... kursant Karol Polecam serdecznie ośrodek AS oraz pana Tomka!! (1) Serdecznie polecam całą szkółkę oraz instruktora Tomasza Suchtę! Teoria na... Paulina Polecam!!!!! (1) Serdecznie polecam zarowno teoria jak i praktyka super! Z instruktorów całym... Ma Polecam Pana Krystiana (1) Dokupiłam jazdy u istruktora Krystiana Matlaka, 6 lat temu robiłam kurs w... Młoda Znakomita inwestycja w przyszlosc (1) Szczerze polecam. Zarówno wykłady jak i szkolenie praktyczne prowadzone na... Marta