AKZ - opinia (1) Szczerze polecam OSK As. Ja miałam długą przerwę od jazdy i właśnie w Asie... AKZ Dorota - opinia (1) Najlesza szkoła,polecam gorąco naukę u instruktora p.Krzysztofa, pełen... Dorota Robert - opinia (1) Z cała pewnością mogę polecić ASa dla przyszłych kierowców. Super... Robert
Monika - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu już od samego początku tj. teorii to... Monika Polecam z całego serca! (1) Na osk „AS” nie trafiłam przypadkowo. Dużo osób polecało mi to miejsce, więc... Klaudia Polecam!!!! (1) Serdecznie polecam OSK AS a szczególnie instruktora Mirka G - pełen... Marta Polecam (1) Nie moglam zdać egzaminu, mialam problem z radzeniem sobie ze stresem,... Monika Polecam!!! Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Polecam Asa z całego serca! Ogromne podziękowania dla Pana Mirka... Dorota polecam z całego serca! (1) Po dwóch niezdanych egzaminach w Toruniu, po 4 latach postanowiłam wznowić... Aleksandra Pan Krzysztof Drężek Instruktor z prawdziwego zdarzenia! (1) Pan Krzysztof Drężek to Instruktor, którego poleciła mi koleżanka. Posiada... Monika Polecam !! (1) OSK As wybrałam głownie dzięki pozytywnym opinią i jak najbardziej mogę... Kasia Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z dodatkowych jazd u P. Mirka. Po nieudanych... Zuzia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Kierowców "AS" a szczególnie... Anna Dobra szkoła (1) Zdałam dzisiaj egzamin państwowy, za drugim podejściem. Jestem po kursie w... Mk Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek każdemu, komu zależy na nabyciu gruntownej... Ania Polecam (1) Super szkolenie teoretyczne u Pana Stasia, oraz praktyczne u Mirka G.,... Maciek Instruktor Krzysztof Drężek i żaden inny :) (1) Miałam do czynienia z wieloma instruktorami i Pan Krzysztof bardzo od nich... Anna Najlepszy ośrodek! (1) Z cała pewnością mogę polecić AS’a dla przyszłych kierowców. Super... Paulina Polecam (1) Polecam - to dobry ośrodek. Warto skorzystać z ich usług. Młoda Polecam! (1) Drodzy przyszli kierowcy ! Jeśli chcecie nimi zostać :) polecam Wam szkołę... Katarzyna