Najlepszy wybór (1) Z całego serca polecam tę szkołę! Fantastyczni instruktorzy, fantastyczne... Michalina Bardzo dobra Szkoła Jazdy! (1) Podobno najlepszy nauczyciel to taki, który pokazuje gdzie patrzeć, ale nie... Kasia POLECAM PANA MICHAŁA! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek! Jestem zadowolona w 100%, teoria... Daria
Super ! (1) Bardzo polecam te szkole, a w szczególności instruktora Mirka. Jeździ sie z... Konrad POLECAM ;) (1) Serdecznie polecam OSK AS. Zdałam egzamin za pierwszym razem bez żadnych... Pauuulalala Łukasz jest zdecydowanie najlepszym instruktorem! (1) Oblałem 6 razy zanim trafiłem do Łukasza. Wcześniej miałem 3 innych... Lukasz Gorąco plecam Pana Jerzego Kozłowskiego:) (1) wspaniały instruktor cierpliwy i bardzo sympatyczny. Asia K. Polecam (2) Bardzo dobra szkoła jazdy. Dziękuję instruktorom (Panu Radkowi, Jurkowi i... Karolina INSTRUKTOR ŁUKASZ NAJLEPSZY ZE WSZYSTKICH!!! (1) Polecam Wam wszystkim OSK AS w Gdańsku -> profesjonalny, pełen pomocnych osób... Evelovescar POLECAM! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Zdałam egzamin za pierwszym razem i jestem... kursantka M. Polecam (1) Polecam ten ośrodek , Instruktor jazdy Pan Irek idealnie przygotowywuje do... Dominik Polecam! Zdałem za pierwszym razem! (1) Świetna szkoła! Ciekawe wykłady teoretyczne i fajni instruktorzy na jazdach.... Paweł Bardzo polecam (1) Co tutaj mogę napisać, bardzo polecam te OSK, na pierwszej jeździe wyjechałem... Patryk Polecam! (1) Kurs teoretyczny prowadzony przez pana Stanisława przebiegał w miłej... Agata NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY (2) Szczerze polecam szkołę AS, a szczególnie instruktora Mateusza, który zwracał... Karolina Dzięki tej szkole jazdy w końcu zdałem! (2) Nie mogłem zdać egzaminu praktycznego na kategorię B.Miałem półroczną... Mateusz POLECAM (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy AS ! W szczególności instruktora Mirka!... Sylwia Polecam !!! (1) Ośrodek Szkoleniowy "AS" jest bardzo dobrą szkołą. Gorąco polecam... Justynka POLECAM! (1) Według mnie OSK AS to najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście. Kurs... Agata Polecam OSK AS! (1) Bez wahania mogę polecić "ASA" i mojego instruktora - Pana Michała. Zanim... Ania