Polecam OSK-As :) (1) Bardzo polecam OSK-As. :) Wykłady teoretyczne przebiegły szybko i w miłej... Ala Łukasz - świetny instruktor (1) Wcześniej dwa razy podchodziłam do egzaminu po nauce jazdy w szkole EXPERT. W... Szczęśliwa, dobrze jeżdżąca blon polecam OSK As :) (1) Polecam serdecznie osk As, a szczególnie instruktora Łukasza :). Jestem... Alicja
Bardzo polecam :) (1) Polecam szkołę AS, a w szczególności Pana Mirka :) Bardzo miły, rzetelny i... Marcin POLECAM !!! (1) Super ośrodek, miła i szybka obsługa w biurze. Teoria przeprowadzona na... Zadowolona kursantka Gorąco polecam (1) Gorąco polecam Dzisiaj za pierwszym razem udało mi się zaliczyć egz.... Adriano instruktor Łukasz (1) Serdecznie polecam Osk Asa w szczególności instruktora Łukasza który bardzo... Marcin POLECAM! (1) Bardzo polecam ośrodek AS. Kurs teoretyczny był przeprowadzony w miłej i... Jessica Najlepszy wybór (1) Z całego serca polecam tę szkołę! Fantastyczni instruktorzy, fantastyczne... Michalina Bardzo dobra Szkoła Jazdy! (1) Podobno najlepszy nauczyciel to taki, który pokazuje gdzie patrzeć, ale nie... Kasia POLECAM PANA MICHAŁA! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek! Jestem zadowolona w 100%, teoria... Daria Super ! (1) Bardzo polecam te szkole, a w szczególności instruktora Mirka. Jeździ sie z... Konrad POLECAM ;) (1) Serdecznie polecam OSK AS. Zdałam egzamin za pierwszym razem bez żadnych... Pauuulalala Łukasz jest zdecydowanie najlepszym instruktorem! (1) Oblałem 6 razy zanim trafiłem do Łukasza. Wcześniej miałem 3 innych... Lukasz Gorąco plecam Pana Jerzego Kozłowskiego:) (1) wspaniały instruktor cierpliwy i bardzo sympatyczny. Asia K. Polecam (2) Bardzo dobra szkoła jazdy. Dziękuję instruktorom (Panu Radkowi, Jurkowi i... Karolina INSTRUKTOR ŁUKASZ NAJLEPSZY ZE WSZYSTKICH!!! (1) Polecam Wam wszystkim OSK AS w Gdańsku -> profesjonalny, pełen pomocnych osób... Evelovescar POLECAM! (1) Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Zdałam egzamin za pierwszym razem i jestem... kursantka M. Polecam (1) Polecam ten ośrodek , Instruktor jazdy Pan Irek idealnie przygotowywuje do... Dominik Polecam! Zdałem za pierwszym razem! (1) Świetna szkoła! Ciekawe wykłady teoretyczne i fajni instruktorzy na jazdach.... Paweł