Polecam wszystkim. (1) Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy bardzo dobrze uczą. Szczególnie polecam... Robert SERDECZNIE POLECAM WSZYSTKIM INSTRUKTORA ŁUKASZA!!! (1) Chciałabym polecić wszystkim bojącym się czterech kółek jazdę z Łukaszem. On... Gosia POLECAM INSTRUKTORA ŁUKASZA!!! (1) Chciałabym wszystkim bojącym się wsiąść za kółko polecić jazdy z instruktorem... Ewa1234567
Szczerze polecam! (1) Świetne przygotowanie z teorii, cierpliwi instruktorzy. Po każdej jeździe... Joanna AS-najlepsza szkoła:) (1) Wszystko od początku do końca współgrało ze sobą. Teoria z Panem Stasiem od... Martyna:) Natalia - opinia (1) Polecam. Pani Iza z biura pomaga z wszelkimi problemami formalnymi.... Natalia polecam (1) egzamin zdany za drugim razem , jak na takiego głąba to i tak rewelacja .... M.C Polecam! (1) Szukając OSK nie wiedziałem czym się kierować. Jakoś tak się stało że... Paweł Zdałam za pierszym razem (1) Radek Dymkowski to rewelacyjny instruktor. Cierpliwy, spokojny, dobrze... Kasia Mirek, dzięki niemu zdałam za pierwszym razem! :) (1) Nie mogłam trafić lepiej!! :) Od momentu kiedy wsiadłam do samochodu... Gosia Andrzej - najlepszy instruktor na świecie. (1) Mucha nie siada! :) Pełen profesjonalizm przy bardzo przyjaznym nastawieniu... Aleksandra ANDRZEJ JAKO INTRUKTOR Z JAJAMI (2) Polecam ten ośrodek, a w szególności Andrzeja. Jest to instruktor, który w... Andrzej polecam osk AS (1) Informacja dla Tych, którzy zastanawiają się nad wyborem osk. Polecam osk AS.... Danuta Polecam (1) Po kursie przeprowadzonym w tej szkółce, egzamin państwowy zdałem bez... Daniel POLECAM INSTRUKTORA ANDRZEJA !!! ;) (1) Najlepszy OSK w trójmieście , dobre przygotowanie do egzaminu teoretycznego i... Daria POLECAM!!! (1) Swietna szkola, super instruktorzy teorie jak i praktyke dzieki nim udalo mi... Wojtek JAREK PRO!!! (1) Kurs teoretyczny przeprowadzony sprawnie i sensownie - warto się na nim... Agnieszka spóźniony ;) (1) Witam, Juz daaawno miałem wystawić opinie, ale jakos nie było ku temu... Krzysztof Z. POLECAM! (1) Najlepsza szkoła w Gdańsku, świetne przygotowanie. Moim instruktorem był... Dagmara POLECAM !!!!!! (2) Bardzo polecam, zdałam "prawie" od razu, ale to już od szczęścia w PORDzie... Agnieszka