Polecam (1) Najlepsza szkoła w Trójmieście! Najlepsi instruktorzy! Polecam szczególnie... Ahnieszka Polecam (1) Krótko mówiąc: "bez zarzutów". Niezależnie czy mowa o kursie... Michał Dembski BARDZO POLECAM (1) Obsługa na najwyższym poziomie , kurs teoretyczny z przemiłym i przezabawnym... Paulina
Super (1) Najlepsza szkoła, POLECAM ! Super atmosfer. Praktyke zdalem za pierwszym... Mariusz polecam (1) polecam wszystkim ten osrodek , jezdziłam z Mateuszem i zdałam za pierwszym... kinga M. - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, solidnie przygotowuje :). Zdanie egzaminu zawdzięczam... M. OSK AS - POLECAM (1) Bardzo polecam ten ośrodek.Polecam instruktora p.Łukasza. Atmosfera podczas... D POLECAM.! (1) Polecam wszyskim najlepszy ośrodek w Gdańsku. Miły ośrodek, super... Mateusz Polecam ! (2) Polecam wszystkim Ośrodek AS. Bardzo przyjazna i miła obsługa wszyscy... Jędrzej Gorąco polecam OSK AS oraz jazdy z Panem Stanisławem! (1) Bardzo gorąco polecam OSK AS! Przed chwilą wróciłam z egzaminu, który zdałam... Lucyna K. Za pierwszym razem! :D (1) HA! Udało mi sie ! :D Prawko za pierwszym razem, super sprawa! Dziękuje... Mooooońka OSK AS - POLECAM (1) Polecam instruktora p.Radek, który wykazał się ogromną cierpliwością podczas... AG expres (1) Zdałam za pierwszym razem, sama nie wiem jak :D ale zdałam - zero błędów.... Martucha Polecam :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek. W szczególności polecam Pana Andrzeja jest bardzo... Agnieszka Polecam :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek. W szczególności polecam Pana Andrzeja jest bardzo... Agnieszka Polecam :) (1) Bardzo polecam ten ośrodek. W szczególności polecam Pana Andrzeja jest bardzo... Agnieszka Osrodek Szkolenia kierowscow AS najlepszy dla osob niewierzacych w swoje mozliwosci! (1) Polecam ten osrodek wszystkim ludziom, ktorzy nauke jazdy samochodem uwazaja... Aga Maciej Kowalski - opinia (1) O ile miałem obawy przed zdawaniem egzaminu, o tyle w trakcie nauki w OSK AS... Maciej Kowalski POLECAM (1) Nie bez powodu mówi się, że ta szkoła jest najlepsza w Gdańsku ;) Zdałam za... Aleksandra Polecam rewelacyjny ośrodek szkolenia kierowców AS. (1) Kurs prawa jazdy robiłam u Pana Mirka. Bardzo miły, sympatyczny, wyrozumiały,... Samanta