POLECAM PANA MATEUSZA !!! (1) Pan Mateusz to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku. Polecam... Beata Polecam Asa! (1) Polecam Asa! Dziś zdałem egzamin i z czystym sercem mogę powiedzieć, że ta... Marcin Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam instruktora Mateusz, świetnie mnie przygotował ,egzamin zdany... Mateusz
Najlepszy ośrodek szkolenia EVER :D (1) Polecam z czystym sumieniem wszystkim przyszłym kierowcom :) W pełni... Daga Gorąco polecam, szczególnie Panią Karolinę! (1) P. Karolina jest bardzo cierpliwa i pomocna, jeśli pojawia się problem z... Blepo as (1) Znajomi polecili mi żeby na instruktora wybrać Pana Dymkowskiego , co było... kursantka Polecam!!- Panią Karolinę :) (1) Dzięki Pani Karolinie zdałam za pierwszym razem. Moje pierwsze jazdy były... Natalia Radosław Dymkowski:)) (1) Nie wiem jak jest na kursie, ale jazdy dodatkowe są najlepsze pod słońcem.... xyz Niebawem egzamin :)) (1) Niebawem egzamin :)) okres nauki minął bardzo szybko w miłej atmosferze.... Ona Rewelacja! (1) W 100% mogę polecić OSK AS. Dzięki szkoleniu udało mi się zdać teorię wraz z... OskarG Kurs Prawa Jazdy (1) Witam. Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców AS! Doskonałe przygotowanie... Przemek Polecam (1) Witam, właśnie jestem juz po zdanym egzaminie na prawko i naprawdę polecam tę... Gosia Pani KAROLINA!!!!! (1) Chciałbym wszystkim gorąco polecić instruktorkę: Panią Karolinę z ośrodka AS.... Tomek JEST OKEJ (1) Bardzo dobre podejście do kursantów . Profesjonalne zrealizowanie kursu i... Zapaśnik Michał Polecam Panią Karolinę B. !- NAJLEPSZA - (1) Pragnę bardzo serdecznie podziękować Pani Karolinie B.wspaniałej i... Brygida K. Prawo jazdy (1) Chciałem polecić szkołę jazdy AS i instruktora Michała, który jest bardzo... Marcin Zdałam za pierwszym razem! (1) Moja historia jest długa. Zaczynałam kurs jeszcze na starych zasadach.... Joanna Karolina :) (1) Zaczynałam robić kurs jeszcze na starych zasadach ( listopad '12), ale teorie... Nicole Tkacz Bożena - opinia (1) Ja także oczywiście polecam kurs, mimo że rozpoczynałam go w innym miejscu to... Bożena polecam As-a - Łukasza! :) (1) polecam OSK AS i instruktora Łukasza, dzięki któremu zdałam egzamin :) za... Dorota