Polecam (1) Z czystym sumieniem mogę Wam polecić OSK AS. Chciałbym szczególnie... Igor AS NAJLEPSZY ! (2) Wybór szkoły zgodnie z rankingiem najlepszej zdawalności egzaminów... Ala, kóra dzisiaj zdała prawo ja Gorąco polecam (1) Bardzo polecam OSK AS wszystkim osobom,które chcą dobrze i bezpiecznie... Mariola
Szkoła godna polecenia (1) Jestem świeżo po zaliczonym egzaminie teoretycznym i praktycznym za pierwszym... Wojtek W. POLECAM WSZYSTKIM OSK AS (1) Bardzo miła atmosfera i na teorii i praktyce. Jeździłam z Michałem, który... Basia ZDECYDOWANIE POLECAM! - opinia (1) OSK AS świetnie przygotował mnie do egzaminu państwowego teoretycznego jak i... ZDECYDOWANIE POLECAM! Polecam!!! (1) Chciałbym podziękować panu Michałowi za to że poświecił mi swój czas i... Robert Polecam! (1) Gorąco polecam Asa! Osobiście jeździłam z Michałem - świetny człowiek, miły,... Paulina POLECAM !!! (1) Dziękuję z profesjonalne przygotowanie do egzaminu panu Irkowi. Dzięki niemu... Hania Nie ma lepszej szkoły!;D (1) Nie uczyłam się od początku w Asie, przeniosłam się z innego ośrodka gdzie... Angelika Ania - opinia (1) AS jest przyjemną szkołą jazdy. Mimo ceny początkowej myślę, że warto - nie... Ania Świetni!!! (1) Najlepsza szkoła na Świecie! Dziękuje Pani Karolinie za świetnie spędzony... Konrad Urbański ... (2) Śmieszne. Niby taka dobra szkoła, a instruktorzy naciągają na dodatkowe... niezadowolony polecam (1) bardzo polecam p. Krzysia. na jazdach panowała świetna atmosfera, wiele się... Ada DZIĘKUJĘ PANI KAROLINO !!!! (1) Do Pani Karoliny trafiłam po dwóch niezdanych egzaminach. Myślałam, że umiem... Kamila Cz OSK AS POLECAM! (1) Na prawdę polecam tą szkołę! Wykłady były na prawdę ciekawe a jazdy genialne... Rudzielec Osk As (1) Mogę bardzo pewnie wszystkim polecić pana Irka, z którym jezdzenie to była... Klaudia Michał to świetny nauczyciel (1) Zanim rozpocząłem kurs z Michałem, miałem za sobą 5 lat zmagań z prawkiem i... Piotrek BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy, a szczególnie Karolinę, dzięki której... dagmara polecam (1) egzamin zdałam za pierwszym razem. Teoria bardzo dobrze wykładana (z nowej... Kornelia