AS to prawdziwy AS! (1) Czy jest możliwe zdanie egzaminu za pierwszym podejściem? TAK o ile ma się... Kasia Polecam! (1) As to był dobry wybór!! bardzo się cieszę, że trafiłam do Pana Stanisława... magda klaudia - opinia (1) Bardzo polecam instruktorkę Karolinę, świetnie mnie przygotowała, bardzo... klaudia
POLECAM!! Instruktor - ŁUKASZ (1) Kiedyś myślałam, że nauka jazdy będzie dla mnie traumatycznym przeżyciem,... Ania Polecam! : ) (1) Nie bez powodu szkoła z najlepszą zdawalnością w Gdańsku. Po 3 miesiącach... Marta Panie Jareczku dziękuję! (1) Udało się! Po 3 miesiącach oczekiwań na ten dzień, w końcu udało mi się zdać... Martyna Polecam! (1) Porządny, rzetelnie przeprowadzony kurs, żadnych zastrzeżeń nie miałam, a... Agnieszka Hurrra zdałam egzamin na prawko! (1) Bardzo dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu, który zdałam... Ania z Sopotu Polecam (1) Polecam gorąco Łukasza. Profesjonalnie, z dużą dozą cierpliwości i... Ilona Polecam :) (1) Właśnie kilka godzin temu udało mi się zdać egzamin :) Bardzo polecam... Marta Polecam (2) Bardzo polecam instruktora Michała Kluchę. Zrobiłam kurs jazdy w innej szkole... Anita Zdany egzamin! (1) Egzamin z prawa jazdy zdany:) Hurra!!! Serdeczne podziękowania dla Pana... Agnieszka AS- ocena na szóstkę :) (1) Dziś zdałam prawko za 3 razem. No a przygotowywałam się oczywiście do niego w... Asia Polecam (1) Jak dotąd nigdy nie siedziałem za kółkiem samochodu, jednak po kursie w OSK... Maciej Polecam pana Jarka (1) Jego obrazowe tłumaczenie na mapkach pozwoliło mi lepiej zrozumieć mnóstwo... City Sukces! (1) Właśnie dziś zdałam egzamin po kursie w OSK AS. Wybrałam ten ośrodek ze... Marta Krzysiek - opinia (1) Zachęcony wynikami zdawalności, pozytywnymi opiniami oraz przystępną ceną,... Krzysiek Super (1) Po kilku oblanych egzaminach,wystarczyła jedna jazda z Łukaszem i egzamin... Gosia Prawdziwy As wśród OSK (1) Dzisiaj zdałam egzamin na prawko za drugim podejściem. Jestem bardzo... Agata Bardzo polecam. (1) Bardzo polecam OSK As. Gorąco dziękuję Łukaszowi za przygotowanie do... Sylwia