Polecam! (1) Teoria poszła bardzo szybko, potem nieco dłuższa praktyka i w końcu udało się... Joanna Polecam (1) Po kursie w innej szkole i dodatkowych jazdach w jeszcze innej, przypadkiem... Agnieszka :) (2) Dzięki jazdom z p. Michalem 3 dni po odebraniu prawa jazdy bylam w stanie... Ania
Polecam (1) Jestem posiadaczem prawa jazdy od niecałych dwóch tygodni i z czystym... Maciej polecam (1) polecam AS. Dlugo zastanawialam sie nad wyborem osrodka nauki jazy, z... Sylwia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim! Moją instruktorką była Karolina, bardzo miła,... Ania Polecam (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy w Gdańsku . Ja jezdziłem z... Orunia Świetny ośrodek (1) Gorąco polecam ten ośrodek, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały,... Orzeszek Polecam! (1) Każdemu, kto chce nauczyć się nie tylko jazdy, ale i kultury na drodze,... Ewa POLECAM! (1) Wszystkim rozpoczynającym kurs prawa jazdy w ośrodku AS, gorąco polecam... Bartek. Zdecydowanie polecam :)) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek wszystkim tym, którzy chcą... Natalia Pan Irek Dąbrowski!!! (1) Nie robiłam całego kursu w ASie ale wykupiłam sobie dodatkowe godziny u Pana... Marta Łukasz - najlepszy instruktor (1) Jazdy z instruktorem ŁUKASZEM gorąco polecam wszystkim, którzy nie tylko chcą... Weronika Najlepszy instruktor (1) Chciałabym szczerze polecić wszystkim osobom które maja zamiar zapisać się na... Dorota Polecam! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem :). Moją instruktorką była pani... Magda Serdecznie polecam wszystkim niezdecydowanym !!! (1) Jakość, skuteczność i pełen profesjonalizm - tak w skrócie mogę określić... Ola Gorąco polecam :) (1) Wykłady z panem Arkiem były bardzo ciekawie prowadzone, nie tylko sucha... Ola Pan Krzysztof jest ok:D (1) Pan Krzysztof jest ok. Wspaniale naucza tej trudnej dla niektórych sztuki... Grzegorz Polecam Pana Krzysztofa (2) Bardzo polecam Pana Krzysztofa, który był moim instruktorem prowadzącym.... Agnieszka NOWY OSK "KATE" (1) NAPRAWDĘ POLECAM p.Kasię i p.Marcina super nauczyciele!!!! Mają nowy ośrodek... W.W