... (2) Śmieszne. Niby taka dobra szkoła, a instruktorzy naciągają na dodatkowe... niezadowolony polecam (1) bardzo polecam p. Krzysia. na jazdach panowała świetna atmosfera, wiele się... Ada DZIĘKUJĘ PANI KAROLINO !!!! (1) Do Pani Karoliny trafiłam po dwóch niezdanych egzaminach. Myślałam, że umiem... Kamila Cz
OSK AS POLECAM! (1) Na prawdę polecam tą szkołę! Wykłady były na prawdę ciekawe a jazdy genialne... Rudzielec Osk As (1) Mogę bardzo pewnie wszystkim polecić pana Irka, z którym jezdzenie to była... Klaudia Michał to świetny nauczyciel (1) Zanim rozpocząłem kurs z Michałem, miałem za sobą 5 lat zmagań z prawkiem i... Piotrek BARDZO POLECAM (1) Bardzo polecam ten ośrodek szkoleniowy, a szczególnie Karolinę, dzięki której... dagmara polecam (1) egzamin zdałam za pierwszym razem. Teoria bardzo dobrze wykładana (z nowej... Kornelia Polecam! (1) Teoria poszła bardzo szybko, potem nieco dłuższa praktyka i w końcu udało się... Joanna Polecam (1) Po kursie w innej szkole i dodatkowych jazdach w jeszcze innej, przypadkiem... Agnieszka :) (2) Dzięki jazdom z p. Michalem 3 dni po odebraniu prawa jazdy bylam w stanie... Ania Polecam (1) Jestem posiadaczem prawa jazdy od niecałych dwóch tygodni i z czystym... Maciej polecam (1) polecam AS. Dlugo zastanawialam sie nad wyborem osrodka nauki jazy, z... Sylwia Polecam! (1) Serdecznie polecam wszystkim! Moją instruktorką była Karolina, bardzo miła,... Ania Polecam (1) Najlepsza szkoła jazdy i najlepsi instruktorzy w Gdańsku . Ja jezdziłem z... Orunia Świetny ośrodek (1) Gorąco polecam ten ośrodek, wykłady prowadzone w sposób ciekawy i zrozumiały,... Orzeszek Polecam! (1) Każdemu, kto chce nauczyć się nie tylko jazdy, ale i kultury na drodze,... Ewa POLECAM! (1) Wszystkim rozpoczynającym kurs prawa jazdy w ośrodku AS, gorąco polecam... Bartek. Zdecydowanie polecam :)) (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten ośrodek wszystkim tym, którzy chcą... Natalia Pan Irek Dąbrowski!!! (1) Nie robiłam całego kursu w ASie ale wykupiłam sobie dodatkowe godziny u Pana... Marta