Bardzo polecam (1) Szczerze bardzo polecam. Profesjonalne podejście i przygotowanie. Zdałam za... A.Z. As przygotowuje perfekcyjnie;) (1) Teoria z P. Stasiem, człowiekiem jak do rany przyłóż-świetnie przygotowana,... Ewa Tylko AS :) (1) Co tu dużo pisać... profesjonaliści. :) Wczoraj zdałam egzamin za PIERWSZYM... Paulina
najlepsi! (1) Szczerze polecam ASa. Teoria przebiegała bardzo mile i zrozumiale z... :) claudia :) POLECAM (1) Do tejże szkoły jazdy zapisałam się z tej okazji, że chodzę obok do liceum, a... Karolina AS :D (1) Zdałam dziś egzamin za pierwszym razem. :) Teoria bardzo miło prowadzona, ale... Klauu P. JAROSŁAW WARLIKOWSKI :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem! :) Pan Jarek odwalił kawał dobrej roboty-... AGA :) Szkoda... że to już koniec :-) (1) Aż ciężko się przyznać, ale bardzo żałuję, że moja przygoda związana z jazdą... Ania :-) Pogromca jednokierunkow POLECAM - Egzamin zdany za pierwszym razem (1) Teoria prowadzona przez pana Stasia - bardzo pozytywne wrażenia. Po szkoleniu... Kursantka Łukasz - opinia (1) Dzięki wielkie - gwarancja zdania za pierwszym razem ;D Łukasz Prawdziwy AS! (1) Szczerze polecam ten OSK. Egzamin zdany ZA PIERWSZYM RAZEM. Wiedza... Maruda :) !!! (1) Polecam tą szkołę!!! Instruktorzy super! Zarówno Karolina jak i Łukasz, są... Aga i Maciej Szczerze POLECAM (1) Gorąco polecam naukę w osk AS. Świetnie przygotowują do egzaminu... Agnieszka POLECAM (1) Profesjonalizm czego nie mogę powiedzieć o poprzedniej szkole po ,której... Adrain polecam szkołę i instruktora Łukasza:) (1) Jestem zadowolona ze szkoły a szczególnie z instruktora Łukasza, który okazał... emila Chudy - opinia (1) Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorka (Karolina) bardzo dobrze wszystko... Chudy Polecam (1) Zdałem za pierwszym razem. Instruktor (Łukasz) wykazał się wysokim... Janek Gorąco polecam :) (1) Kurs jest świetny. Instruktorzy mili i przyjemni. Jeżeli dajesz z siebie... Paulina Gorąco polecam! (1) Przeszłam dwie szkoły jazdy (przez grzeczność oraz aby nie robić antyreklamy... Marta BARDZO DZIĘKUJĘ I POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim ten ośrodek,a w szczególności instruktora Łukasza, z którym... Kasiula