Prawko w kieszeni za pierwszym podejsciem =AS (1) Udalo sie za PIERWSZYM RAZEM!!!!Wielkie podziekowania dla Pana... Krolowa kierownicy Dziękuję KOCHANEJ KAROLINIE - the best (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym razem i zawdzięczam to mojej... Mini Ola Zdecydowanie polecam!!! (1) Pełen profesjonalizm,elastyczność i kapitalna atmosfera sprawiła, że zdałam... Joanna D
Jazdy z Panem Dawidem = przyjemność, komfort, profesjonalizm, zaangażowanie. (1) Zdecydowanie polecam ten ośrodek jazdy, profesjonalnie przygotował mnie do... Justyna Polecam jazdy z panią Karoliną (1) Kurs robiłam w innym ośrodku i z perspektywy czasu bardzo żałuję że nie... Magda Profesjonalnie_Skutecznie_Sympatycznie (1) Potrzebowałam kilku jazd doszkalających - dostałam numer do młodego... Jola Zdecydowanie polecam! (1) wykłady z panem Mikołajem, bardzo ciekawie prowadzone, myślałam że te wykłady... Paula Polecam (1) Wszystko brzebiegło zgodnie z planem. Kurs teoretyczny bardzo dobrze... Dawid Ożóg Dziękuję!!! (1) Kurs wraz z 30h jazd robiłam w innej szkole. Teoria jako tako, praktyka... Krzysia Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z tego ośrodka. A w szczególności z mojej... Kamila Zdecydowanie na TAK! (1) Szkołę tą polecił mi znajomy, który kilka miesięcy wcześniej robił prawko. Od... Marcin F POLECAM GORĄCO ASA! (1) Pełen profesjonalizm instruktorów, nowe samochody, przyjazne podejście, jak... Tomek ANDRZEJ I DAWID REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Trafiłam do nich przypadkowo,po niezdanym egzaminie ( uczyłam się w innym OSK... EDYTA AS + Pan Jarek = ZDANY EGZAMIN (1) Właśnie dzisiaj zdałam egzamin za pierwszym podejściem. Wszystko to, to... EWELINA R. Po latach (1) Witam, może spóźniłem się parę lat z tą opinią, ale lepiej późno niż wcale :D... Przemek Dziękuje bardzo Panu Dawidowi! (1) Miałam nauki z Panem Dawidem tylko 4h i to dwa dni przed moim trzecim... Małgorzata R. DZIĘKUJĘ SERDECZNIE PANU DAWIDOWI I PANU MICHAŁOWI !!!!! (1) BEZKONKURENCYJNI INSTRUKTORZY (PROFESJONALIŚCI), Z DUŻĄ ILOŚCIĄ CIERPLIWOŚCI,... Kasia POLECAM!! - Pan Jarek (1) polecam ośrodek, teorię miałam z P. Sławkiem, który prowadził bardzo ciekawe... Magda POLECAM INSTRUKTORA PANA DAWIDA !!!! NAJLEPSZY NA SWIECIE ! (1) polecam wszystkim osk AS, jest to moim zdaniem najlepszy ośrodek w... Marzena POLECAM ASA I INSTRUKTORA DAWIDA ! :)) (1) Super ośrodek, naprawdę ciekawa forma przekazywania wiedzy teoretycznej... Marta