Polecam Pana Mikołaja (1) Jestem zdecydowanie zadowoloną absolwentką Ośrodka. Wszyscy kursanci dostają... Gosia Pełen profesjonalizm z OSK AS :) (1) Zajęcia teoretyczne nie dłużyły się, przydatne w przyszłości informacje... Basia Polecam wszystkim.. (2) ..którzy chcą szybko, w miłej atmosferze przejść przez kurs prawa jazdy na... zosia
Dobra szkoła (2) Wypisze w punktach: - Dostałem wszystko co potrzebowałem ( lekarz, lekcje,... NewDriver AS nad Asy!!! (1) Po raz drugi skorzystałam z tego OSK i po raz drugi zdałam za pierwszym razem... Ewelina Ziółek - opinia (1) Bardzo polecam, wysoki poziom nauczania, kurs w krótkim czasie, doskonali... Ziółek Domas - opinia (1) polecam :) własnie dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym ! ..Mój instruktor... Domas polecam (1) polecam ośrodek jest naprawdę super,profesjonalna obsługa super... szef Polecam pana Mikołaja (1) Polecam serdecznie pana Mikołaja. Jest to spokojny, sympatyczny i otwarty... Paulina Polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!! (2) Wczoraj zdałam egzamin za drugim podejściem i jestem szczęśliwa. Chciałam... Kasia Dobrze zainwestowane pieniądze. (1) ośrodek jest godny polecenia go innym osobom instruktorzy od jazdy wiedzą... Dorota Bardzo dziekuję (1) Ośrodek z pewnością jest jednym z najlepszych w trójmieście, więc szczerze... Agata Gorąco polecam! (1) Zdecydowanie polecam OSK AS. W 100% profesjonalne podejście i zaangażowanie ;... Paulina Zdane za pierwszym razem!!! (2) Z czystym sumieniem polecam OSK As! Właśnie zdałam egzamin za pierwszym... Magda Zdane za piewszym razem! oczywiśćie z P. KRYSTIANEM :) (1) Powiem szczerze, że tak profesjonalnego podejścia i zaangazowania to się nie... magdalena b. Z Panem Mikołajem zdałam za pierwszym razem !!! (1) Mój instruktor Pan Mikołaj wykazał się pełnym profesjonalizmem! Dzięki Niemu... FemaleDriver AS górą (!) a Pan Jarosław Warlikowski najlepszy ! (1) Pan Jarek z As'a jest najlepszym instruktorem w Trójmieście i proszę się ze... Łucja Profesjonalny instruktor Pan Irek Dąbrowski (1) Po części praktycznej z Panem Irkiem, nawet surowy egzaminator się poddaje.... Szymon bezkonkurencyjni (1) Kurs robiłam w innym osk,niestety straciłam tylko czas i pieniądze.Oblałam... Kasia kursantka - opinia (1) Naprawdę polecam, zwłaszcza instruktora Pana Jerzego, który rewelacyjnie... kursantka