Zdecydowanie polecam (1) To najlepsza szkoła jazdy. Zdałam za pierwszym razem ale to zasługa Pana... Weronika ''AS'' jest najlepszy :) (1) Polecam wszystkim zainteresowanym, ja jestem bardzo zadowolona ;) Zdawałam... Monika Saldat Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdańsku (1) BARDZO POLECAM!!! Zdałam za 1 razem. Panuje obiegowa opinia, że bardzo ciężko... Wioletta Kamińska
Prawie jak Need for Speed: Carbon (1) Bardzo polecam ten ośrodek, dobre przygotowanie, wysoka kultura to jest to... Marcin :-(( OŚRODEK TRAGICZNY (BEZ REWELACJI) (6) hm..Ośrodek As bez rewelacji myśle,że jest trochę przereklamowany,..opinie... -aga nie polecam pana staska (4) kurs teoretyczny szybko minal,ale za to jazdy dlugo trwaly chociaz ze... xxxxxxxxxxx Bardzo dobra szkoła i wspaniały instruktor Pan Irek Dąbrowski (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szkołę jazdy "As"! Ta szkoła ma naprawdę... Iwona Drost Polecam pana Jarosława W z AS'a (1) Pan Jarek to profesjonalista w 100%. Spokojny i rzeczowy, z poczuciem humoru,... Pati :) (1) Gorąco polecam OSK AS :) Wspaniała szkoła, profesjonalna ekipa, rzetelnie... Karolina Ł. Ola - opinia (1) Jeśli chcesz nie tylko dużo się nauczyć, ale też spędzić miło czas, bez... Ola AS (1) Jezdziłem z P. Dawidem czas spedzony w L-ce nie poszedł na marne. Zdałem... Michał S. Genialna szkoła! Zdałam za 1 razem ! (1) Wielkie podziękowania należą się mojemu instruktorowi Andrzejowi. On nawet... Karolina Garbiec Polecam :) (1) Zdecydowanie polecam: 1. Teoria- została przedstawiona w rzetelny, jasny i... Julia A. Jedno podejście w wszystko jasne (1) to prawda, że można zdać za pierwszym razem. Dzięki p. Krystianie za cenne... Kamil Zdałam za pierwszym razem! (1) Pewnie nikt nie skusiłby się na czytanie ogromnie długiej opinii, jaką... anyszek dupa, dupa hej! (1) Jeździłam z Arkiem, czyli: + 8 do poczucia humoru za grochówki i inne boczne... Karolina POLECAM! (1) Osk "As" to świetna szkoła jazdy. Nauczanie jest na bardzo wysokim poziomie,... Ewa Wyrazy wdzięczności! (1) Jestem bardzo wdzięczna za tą cierpliwość, fantastyczne podejście do mojej... Kasia R. ASy (1) Wspaniałe osk zdecydowanie godne polecenia. Teoria z p. Arkiem minęła w miarę... juszka Świetna szkoła nauki jazdy OSK AS (1) Bardzo polecam wszystkim ,którzy chcą skorzystać z usług kursu prawa jazdy.... Arek