Polecam !!! zdałam za pierwszym !!! Mikołaj jesteś WIELKI !!! (1) "...nasze życie jest wynikiem naszych myśli" Jednak bez pomocy przychylnych... Aga super szkoła! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, najlepsi instruktorzy to Jarek i Andrzej,... Mari AS - bardzo dobra szkoła (1) Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że nie zgadzam się z oceną poprzednika. Nie... Adam
OSK As to bez wątpienia prestiż ! (2) Zajęcia z teorii na wysokim poziomie, dopracowane w najmniejszym szczególe,... Ania To wygląda tak, że nawet jak "nie chcesz", to zdasz :) (1) Zdałam za pierwszym. Dużo się naobiecywałam, więc wyboru nie było. Podejście... Zosia Pan Irek- najlepszy instruktor! (1) Po czwartym niezdanym egzaminie ( w innej szkole jazdy) znajomy polecił mi... Anita Polecam ... zdałem za pierwszym razem :) (1) Wybrałem OSK AS ponieważ poleciła mi go siostra i dwóch znajomych. Jako że... Łukasz Podziękowania dla PANA MIKOŁAJA (1) Niedawno ukończyłam Egzamin Państwowy na prawo jazdy z wynikiem pozytywnym.... Ania Zdane za pierwszym razem ;) (1) OSK "As" wybrałem po tym, jak zarekomendowała mi go znajoma. Okazało się, że... Piotrek Polecam (1) Serdecznie polecam tę szkołe, mianowicie Pana Jarka W., gdyż z nim jezdzilam... Justyna Po prostu, wybierz As'a... (1) Jeżeli ktoś się waha czy wybrać ten ośrodek nauki jazdy, chociażby dlatego,... Zosia Bardzo polecam ośrodek i instruktora p. Jacka :) (1) Bardzo pozytywnie oceniam cały kurs - zarówno przygotowanie teoretyczne jak i... ultrafioletowe IREK-NAJLEPSZY Z NAJLEPSZYCH :) (1) Instruktor o którym można mówić tylko w superlatywach-przede wszystkim... Kasiamaluteńka Było warto... (1) Brałem lekcje w dwóch szkołach jazdy, po których oblałem 3 egzaminy, aż w... Mariusz W końcu zdałem (1) I to dzięki Krystianowi bo w poprzedniej auto szkole jeździłem z instruktorem... pv SUPER SZKOŁA,SUPER INSTRUKTORZY (1) Wszystkim polecam szkołę As.Jestem w 100% zadowolona z części teoretycznej,... Martyna Gorąco polecam p.Stasia i ośrodek AS :) (1) Polecam wszystkim szkołę jazdy "As"! Zajęcia teoretyczne są kompetentnie... Natalia Bardzo dobra szkoła i świetni instruktorzy. (1) Ta szkoła ma naprawdę bardzo wysoki poziom. Instruktorom zależy na tym, aby... Marysia Polecam! (1) Ośrodek rzetelnie przygotowuje do egzaminu na prawo jazdy, instruktorom... P.B. Bardzo dobra szkoła dla przyszłych kierowców, ale przede wszystkim wspaniali INSTRUKTORZY !!!! (2) Zanim poszłam na Kurs prawa jazdy przejrzałam opinie właśnie na tym portalu... Marzena :)