BARDZO DOBRY OŚRODEK (1) W szczególności polecam PANA JERZEGO, który uczy nie tylko jak zdać egzamin,... Mila POLECAM!!! (1) Szkoła godna polecenia,zarówno część teoretyczna,jak i praktyczna... Marta K. Polecam OSK AS! (1) Dziękuję za współpracę panu Staszkowi, który rewelacyjnie poprowadził część... Monika
dziekuję! (1) Panie Jurku jest Pan fantastyczny! Nauka była przeprzyjemna i baaardzo... Alicja Stanowczo polecam! (1) Dziękuję za współpracę panu Staszkowi, który prowadził zajęcia teoretyczne,... Mat Nik Polecam, solidne OSK! (1) W OSK As robiłem prawo jazdy na kategorię A. Pan Jerzy świetnie przygotował... Piotr agata - opinia (1) OSK AS polecili mi znajomi wszyscy zdali za pierwszym razem ... Naprawde... agata Kapitalna szkoła, baaa, to mało powiedziane!! :) (1) Wielkie dzięki dla Was za wszystko - teoria w Topolówce. Bardzo fajne... Miko Zdane.... ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM ! (1) ''As'' to naprawdę ośrodek godny polecenia ! Zajęcia z teorii prowadzone są w... ~Martyna Polecam Andrzeja!!! (1) Cel osiągnięty, prawko zdane!!! :D Moim instruktorem był Andrzej, który... xxx Rewelacyjna szkoła! (1) Mam okazję porównać, ponieważ to drugi kurs jaki ukończyłem. Szkoła stawia na... Bartek Polecam ośrodek. (1) Świetna szkoła godna polecenia. Bardzo dobre wyposażenie szkoły , jeździ się... Michał Plichta Łukasz Kaźmierczak - opinia (1) As, to szkola jazdy, ktora jest godna rekomendacji. Osobiscie zdalem egzamin... Łukasz Kaźmierczak Świetna szkoła! (1) Polecam!! Kurs bardzo dobrze prowadzony, miła atmosfera i super instruktorzy.... Marta polecam! (1) Szkoła godna polecenia. Pełen profesjonalizm zarówno jeśli chodzi o... Kasia Ogromne podziękowania! :) (1) Przed pójściem na kurs do AS'a w moich najśmielszych snach nie pomyślałabym,... Ola Z. OSK AS to prawdzwy AS!!! (1) Witam wszystkich odwiedzających tę stronę!:) Tak jak w tytule, powtórzę to... Basia W. Rewelacja! (1) Uczylem sie u innych, nie zdalem 3 razy! Rozpoczelem nauke tutaj, pierwszy... 3ek - Arek Polecam Pana Irka!!!! (1) Po trzech nie zdanych egzaminach zdecydowałem się zadzwonić do Pana Irka,... Przemek Zdecydowanie polecam OSK AS. (1) Wybór OSK AS był dla mnie oczywisty, w końcu statystyki mówią same za siebie.... Łukasz J.