Polecam p.Stasia i oczywiście ośrodek AS:)!! (1) Dziś, tj. 12.02.2010 w dniu zamieci śnieżnej i koszmarnych warunków drogowych... Asia POLECAM!!! (1) KOCHANI !! JESTEM WŁASNIE PO EGZAMINIE STRES BYŁ OGROMNY ALE NAPEWNO NIE TAK... IZUNIA Polecam wszystkim. (1) Bardzo dobra szkoła, z wysokim poziomem. Dobre przygotowanie bez sciemiania... Remi
[b] ZIMA ZASKOCZYŁA OSK AS [/b] (2) Jestem bardzo zadowolona z szybkiego przebiegu kursu teoretycznego oraz nauki... Beatrycze AS!!!! POLECAM!!!!! (1) Cały kurs począwszy od zajęć teoretycznych a kończąc na praktyce, odbył się... D.B. najlepsza szkoła!!!!! (1) Bardzo polecam!!!! Miło, skutecznie:) Jazdy na trasach egzaminacyjnych i co... Zosia Polecam Pana Jarka !!! (1) Do OSK AS trafilam przez znajomych, ktorzy szczegolnie polecali mi lekcje... G. TAK!!! (1) Bardzo polecam nauke jazdy w OSK AS! Szczegolne podziekowania dla Mikolaja,... maciek Polecam! (1) Polecam osrodek nauki jazdy AS! tu sie chociaz wie za co placi. Jestem... Marta Polecam (1) Wszystkim, którzy decydują się rozpocząć kurs na prawo jazdy polecam szkołę... Agnieszka Polecam pana Krystiana :) (1) Na wstępie odrazu polecam pana Krystiana :) (Bez większych problemów początek... Tomek Zdecydowanie TAK ! (1) Jakiś czas temu zakończyłem kurs w Ośk As . Chce wszystkim bardzo... Matiii szkoła jazdy z prawdziwego zdarzenia (1) "As" to szkoła jazdy, którą wybrałam ze względu na lokalizację jak i na... Paja ;) SUPEEER! (1) Zdałam za 1 razem!!!! Wszystko elegancko. Polecam pana Jerzego ma cierpliwość... KAMILA Polecam Pana Jerzego (1) Wykupiłem przed egzaminem dodatkowe jazdy. Przydzielono mi Pana Jurka i... Adam Polecam!! (1) Zdane za pierwszym razem, kurs u Pana Jurka!! pk NAJLEPSI INSTRUKTORZY!!!!!!! (1) Polecam wszystkim dwóch najlepszych na świecie instruktorów Andrzeja i... e.g. Zdecydowanie-Polecam!!!Polecam!!! Polecam!!! (1) Mój kurs na prawo jazdy przeszedł jak burza .Nigdy bym nie pomyślała że... Dorota Dawidowska- Gdańsk Nic innego niż 'POLECAM' nie można tu napisać ! (1) Zgadzam się ze wszystkimi, że poziom nauki jest niezmiernie wysoki, ale to... J.K. Osk As (1) Egzamin zdany za pierwszym razem dzięki wielkiej zasłudze Mikołaja -... Ola..