Szkoła ASów ;) (1) Wczoraj zdałem, za pierwszym podejściem - jednego dnia teorię i praktykę.... Michał Łukaszewski Super!!! (1) Po przykrych doświadczeniach sprzed kilku lat trafiłam pod koniec zeszłego... Asia Zdałam za trzecim razem;)) (1) Wielkie podziękowania dla P. Jerzego za cierpliwość i super przygotowanie do... Asia
AS pik i pozamiatane ... (1) 30h to aż za dużo... choć nie mówie ze sie nudziłem: pozdrawiam agenta A.... Andrzej AS- polecam wszystkim z ręką na sercu (1) O AS-ie mogę mówić tylko pozytywnie. Szkoła jazdy bardzo rzetelnie... Kasia Z. Jak zdać za pierwszym razem?! (1) Wystarczy zapisać się do ośrodka szkolenia kierowców "AS", uczęszczać w... J.W. Marta - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek-ciekawie prowadzone wykłady,świetnie przygotowują... Marta Wszyscy Instruktorzy OSK AS są świetni, ale..Pan St-AS-io najlepszy!! (1) Po raz pierwszy w życiu usiadłam na miejscu Kierowcy w czerwonym Grande Punto... wiola Nazwa mówi sama za siebie....poprostu "AS" .... !!!:):):): (1) Na wstępie chciałabym bardzoooooooo podziękować p. Stanisławowi za wytrwałość... Gosia POLECAM PANA IRKA (1) Udało mi sie zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za 1 razem. Ośrodek pełen... Karol NAPRAWDĘ SUPER! (1) Kurs przebiegł szybko i sprawnie, wykłady potrafiły wciągnąć i zainteresować... Ewelinka jedrzej - opinia (1) skorzystalem z oferty jazd dodatkowych, i wyjezdzilem 3h przez 2 dni... jedrzej Paulina P - opinia (1) Jeźdżić uczył mnie instruktor Andrzej :) Oprócz tego, że nauczył tak, że... Paulina P Polecam! (1) Sama trafiłam do ASa z polecenia koleżanki, która zdała za pierwszym razem... Daria Polecam (1) Moja narzeczona miala okazje brac dodatkowe jazdy w tej szkole (kat. B) -... R. Polecam na maxa!!! (1) Niedawno zdałem prawo jazdy (co prawda za drugim razem ale pierwszą wpadkę... Daniel Meega polecam !!! (1) Świetna szkoła, kurs teoretyczny zakończył się bardzo szybko. Nic dziwnego,... Rafał Gracz Pan Irek - król szos (1) Właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu :) Miałam przyjemność jeździć w szkole... Agnieszka Polecam!!! (1) Szczerze polecam naukę w OSK AS. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem... Asia G. Polecam (1) Do AS trafiłam już po doświadczeniach w innej szkole jazdy( bardzo dużo mnie... Kursantka Dorota