Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Witam, wybrałam tę szkołę bo miałam blisko do niej, ale później sprawdzając... Asia właśnie zdałem za pierwszym razem (1) :). Rozpocząłem naukę w grudniu 2008 i wszystkie godziny miałbym spokojnie... Maciej W. Powiem krótko... (1) ... za pierwszym razem zdałem, w cztery i pół miesiąca od rozpoczęcia nauki... :)
smiarowski=lipa i niekompetencja (1) odradzam wszystkim ta szkole tym ktorzy jeszcze nie wybrali a... zawodowiec1001 Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem :) (a nie należę do grona... Kasia Szkoła ASów ;) (1) Wczoraj zdałem, za pierwszym podejściem - jednego dnia teorię i praktykę.... Michał Łukaszewski Super!!! (1) Po przykrych doświadczeniach sprzed kilku lat trafiłam pod koniec zeszłego... Asia Zdałam za trzecim razem;)) (1) Wielkie podziękowania dla P. Jerzego za cierpliwość i super przygotowanie do... Asia AS pik i pozamiatane ... (1) 30h to aż za dużo... choć nie mówie ze sie nudziłem: pozdrawiam agenta A.... Andrzej AS- polecam wszystkim z ręką na sercu (1) O AS-ie mogę mówić tylko pozytywnie. Szkoła jazdy bardzo rzetelnie... Kasia Z. Jak zdać za pierwszym razem?! (1) Wystarczy zapisać się do ośrodka szkolenia kierowców "AS", uczęszczać w... J.W. Marta - opinia (1) Bardzo dobry ośrodek-ciekawie prowadzone wykłady,świetnie przygotowują... Marta Wszyscy Instruktorzy OSK AS są świetni, ale..Pan St-AS-io najlepszy!! (1) Po raz pierwszy w życiu usiadłam na miejscu Kierowcy w czerwonym Grande Punto... wiola Nazwa mówi sama za siebie....poprostu "AS" .... !!!:):):): (1) Na wstępie chciałabym bardzoooooooo podziękować p. Stanisławowi za wytrwałość... Gosia POLECAM PANA IRKA (1) Udało mi sie zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za 1 razem. Ośrodek pełen... Karol NAPRAWDĘ SUPER! (1) Kurs przebiegł szybko i sprawnie, wykłady potrafiły wciągnąć i zainteresować... Ewelinka jedrzej - opinia (1) skorzystalem z oferty jazd dodatkowych, i wyjezdzilem 3h przez 2 dni... jedrzej Paulina P - opinia (1) Jeźdżić uczył mnie instruktor Andrzej :) Oprócz tego, że nauczył tak, że... Paulina P Polecam! (1) Sama trafiłam do ASa z polecenia koleżanki, która zdała za pierwszym razem... Daria Polecam (1) Moja narzeczona miala okazje brac dodatkowe jazdy w tej szkole (kat. B) -... R.