NAJLEPSZY OSK!! (1) Chciałbym bardzo podziękować całemu OSK AS za przygotowanie mnie do egzaminu... Adrian Szkolenia AS-a pierwsza klasa! (1) Z pelna odpowiedzialnoscia polecam Ten osrodek szkolenia kierowcow. Dzieki... szmigi As-to jest to!:) (1) Hej, co prawda zdałam egzamin za drugim podejściem ale uważam, że ośrodek... Ania
As jest super !!!!!!!!!! (1) Muszę śmiało stwierdzić,że As jest najlepszy!Kurs prawa jazdy robiłam w innym... Ania Do opinii rzekomego kursanta. (1) Jako instruktor prowadzący czuję się w obowiązku odpowiedzieć na tę opinię.... Jarosław Warlikowski Ogólnie naciągacze (2) Instruktorzy zadufani w sobie, nie przyjmują do wiadomości słów krytyki,... kursant Pablo - opinia (1) Nic dodać nic ująć. Nigdy nie poszedłbym do zadnej innej. GORĄCO POLECAM... Pablo Tylko AS (1) Dzięki Panu Jarkowi za 2 tygodnie będę posiadaczką prawa jazdy.Zdałam za... Iwona B. AS ZDAJE TYLKO JEDEN RAZ! (1) Dzieki panu Jarkowi mam ten maly kartonik w portfelu:) Cierpliwosc to mocna... Gosia M. AS - zawsze wygrywa, nie marnujcie kasy na inne firmy! (1) Korzystając z okazji chciałam Państwu podziękować za umożliwienie zdobycia... Dorota Bardzo gorąco polecam!!!!!!!!!!!! (1) Mogę polecić Wszystkim w 100% ten ośrodek. Bardzo miła i fachowa kadra, ceny... Agusia GORąCO POLECAM!! (1) Niedawno zdałam egzamin za pierwszym podejściem, z czego się bardzo cieszę:)... Magda Olija - opinia (1) Zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Bardzo dziękuję instruktorom! Gorąco... Olija Najlepszy ośrodek:) (1) Najlepszy ośrodek:) Testy-wszystkie poprawne odpowiedzi, czynności... Paula REWELACJA (1) egzamin zdany za pierwszym razem, bardzo sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza... x