Polecam na maxa!!! (1) Niedawno zdałem prawo jazdy (co prawda za drugim razem ale pierwszą wpadkę... Daniel Meega polecam !!! (1) Świetna szkoła, kurs teoretyczny zakończył się bardzo szybko. Nic dziwnego,... Rafał Gracz Pan Irek - król szos (1) Właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu :) Miałam przyjemność jeździć w szkole... Agnieszka
Polecam!!! (1) Szczerze polecam naukę w OSK AS. Egzamin państwowy zdałam za pierwszym razem... Asia G. Polecam (1) Do AS trafiłam już po doświadczeniach w innej szkole jazdy( bardzo dużo mnie... Kursantka Dorota POLECEAM POLECAM POLECAM ! (1) Po walce w PORD-zie wreszcie mi sie udało. Wielka w tym zasługa Pana Stasia,... Maciej Wyskiel ZDECYDOWANIE ODRADZAM ASA!!! (1) ...Nie podoba mi się podejście ośrodka do klientów!!Samochód był bez... klient AS-polecam!!! (1) Są naprawdę najlepsi!Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do osób... Sylwia AS najlepszy!!! (1) Pełen profesjonalizm. Ogromne podziękowania dla Pana Irka za przygotowanie... Marycin :-) (1) Szkoła godna polecenia Marycin Bardzo dziękuje!! :) (1) Nie ma lepszego ośrodka niz "AS".Chodzilem do 3 szkół nauki jazdy i mam... Marcin AS wśród ośrodków!!! (1) Nie wierzyłam, że to będzie takie proste, a jednak!! Zdałam za 1-szym razem... Ewelina polecam Andrzeja!!! (1) U Andzrzeja mialem wykupione dodatkowe godziny przed egzaminem-dzieki niemu... Hoffi TYLKO AS, REWELACYJNA SZKOŁA JAZDY!! (1) 14.05 - właśnie dziś zdałam prawo jazdy! :) - za pierwszym razem oczywiście,... Elżbieta Maszke As i jedziesz dalej... (1) Bardzo fajny ośrodek wszystko poukładane sprawne nie było żadnych... Damian Kochanowski Moim zdaniem najlepsi!!!! (1) Jesteście najlepsi,bo od momentu zdania prawa jazdy a zdałam za pierwszym... Lucyna Wielkie Dzięki dla Pana Stasia z AS-a (1) Tak wiem, należałoby poczekać do końca kursu, zdać egz. państwowy i dopiero... kursantka z kwietnia Zdane za pierwszym razem:) Jak dla mnie - "As" jest najlepszy! (1) Nigdy (z moim roztargnieniem i brakiem koordynacji) bym nie przypuszczała, że... Hanna Hurraaaaa !!!! Zdane za 1 razem :))))) (1) Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem!! Wciąż nie mogę w... Ewa K. zdałam (1) zdałam za 1 razem teraz 4 kwietnia a uczylam sie wlasnie w AS-ie. Beata J.