POLECEAM POLECAM POLECAM ! (1) Po walce w PORD-zie wreszcie mi sie udało. Wielka w tym zasługa Pana Stasia,... Maciej Wyskiel ZDECYDOWANIE ODRADZAM ASA!!! (1) ...Nie podoba mi się podejście ośrodka do klientów!!Samochód był bez... klient AS-polecam!!! (1) Są naprawdę najlepsi!Instruktorzy z profesjonalnym podejściem do osób... Sylwia
AS najlepszy!!! (1) Pełen profesjonalizm. Ogromne podziękowania dla Pana Irka za przygotowanie... Marycin :-) (1) Szkoła godna polecenia Marycin Bardzo dziękuje!! :) (1) Nie ma lepszego ośrodka niz "AS".Chodzilem do 3 szkół nauki jazdy i mam... Marcin AS wśród ośrodków!!! (1) Nie wierzyłam, że to będzie takie proste, a jednak!! Zdałam za 1-szym razem... Ewelina polecam Andrzeja!!! (1) U Andzrzeja mialem wykupione dodatkowe godziny przed egzaminem-dzieki niemu... Hoffi TYLKO AS, REWELACYJNA SZKOŁA JAZDY!! (1) 14.05 - właśnie dziś zdałam prawo jazdy! :) - za pierwszym razem oczywiście,... Elżbieta Maszke As i jedziesz dalej... (1) Bardzo fajny ośrodek wszystko poukładane sprawne nie było żadnych... Damian Kochanowski Moim zdaniem najlepsi!!!! (1) Jesteście najlepsi,bo od momentu zdania prawa jazdy a zdałam za pierwszym... Lucyna Wielkie Dzięki dla Pana Stasia z AS-a (1) Tak wiem, należałoby poczekać do końca kursu, zdać egz. państwowy i dopiero... kursantka z kwietnia Zdane za pierwszym razem:) Jak dla mnie - "As" jest najlepszy! (1) Nigdy (z moim roztargnieniem i brakiem koordynacji) bym nie przypuszczała, że... Hanna Hurraaaaa !!!! Zdane za 1 razem :))))) (1) Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym podejściem!! Wciąż nie mogę w... Ewa K. zdałam (1) zdałam za 1 razem teraz 4 kwietnia a uczylam sie wlasnie w AS-ie. Beata J. as (1) Szybko i profesjonalnie Michał Podziękowania dla instruktora p. Jarka (1) Podziękowania dla instruktora p. Jarka za spokój, cierpliwośc i wyrozumiałośc... Grażyna Jeśli miałabym to robić jeszcze raz, to tylko w OSK AS :) (1) Od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy! Egzamin zdałam za... Agnieszka Z. Najlepsi:)) (2) jeśli Ja zdałam za pierwszym razem to kazdy zda:P pan Radek coś o tym wie:P... Martuś POLECAM!!! (1) Witam,jeśli miałabym komukolwiek polecić ośrodek szkolenia kierowców,to bez... Wiesia