SERDECZNIE POLECAM!!!! (1) W piątek 20.11.09 zdałam egzamin na prawo jazdy!!! I to za pierwszym razem... EWA B. Gorąco polecam!!!!!! (1) Szkola 'AS' to najlepsza szkola w trojmiescie - zajecia z teorii sa swietnie... Martyna Dzięki!!!! (1) Dziękuje P.Irkowi bardzo,nauczył mnie tego czego nie nauczyłam się w innym... Paulina
Szczerze polecam!!!! (1) Witam! Szczerze i uczciwie polecam osk \"as\" ! Od samego początku miła... Ewelina rewelacyjna praktyczna nauka jazdy (1) Miałam okazję jeździć z panem Stasiem – to świetny i cierpliwy... M. Gorąco polecam ! (1) Zdecydowanie najlepszy osk w Trójmieście. Wczoraj miałam egzamin i... Kasia Zdać za pierwszym razem? Bez problemu !!! (1) 16 września zdałem egzamin za PIERWSZYM razem! Zadowolony z kursu to mało... Szymon N. Polecam!!!! xD (1) Wczoraj miałam egzamin i zdałam xD. Wybrałam tę szkołę razem z przyjaciółka,... Sandra Najlepszy OSK (1) As to najlepszy ośrodek, zdałam dzisiaj za pierwszym razem bez zadnych... Karolina B. Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szkoła godna polecenia. Profesjonalnie prowadzone wykłady, świetni... Kasia P. - opinia (1) Wczoraj zdałam za pierwszym razem ;)) Wybrałam tę szkołę, bo od wielu osób... P. Zdałam za piewszym razem:) Wielkie dzięki ASie:))) (1) Jestem bardzo zadowolona z poziomu jaki reprezentuje OSK AS. Jest tam miła i... JUSTYNA Zdałam za pierwszym razem !!! (1) Wybrałam tę szkołe ze względu na ogólny poziom zdawania jak i po poleceniu... Madzia szkola nr 1 w trojmiescie! (1) Polecam wszystkim tę szkołę, profesjonalna kadra, doskonale przygotowanie... M.Habrat Zdałam za 1szym razem:) (1) AS polecam każdemu, kto poprostu chce się nauczyć jeździć i zdać egzamin:)... A. Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Witam, wybrałam tę szkołę bo miałam blisko do niej, ale później sprawdzając... Asia właśnie zdałem za pierwszym razem (1) :). Rozpocząłem naukę w grudniu 2008 i wszystkie godziny miałbym spokojnie... Maciej W. Powiem krótko... (1) ... za pierwszym razem zdałem, w cztery i pół miesiąca od rozpoczęcia nauki... :) smiarowski=lipa i niekompetencja (1) odradzam wszystkim ta szkole tym ktorzy jeszcze nie wybrali a... zawodowiec1001 Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Egzamin udało mi się zdać za pierwszym razem :) (a nie należę do grona... Kasia