Polecam Mikołaja C. - najlepszy instruktor jakiego można mieć (1) Przyszłam do Asa po 3 niezdanych egzaminach z innej mocno reklamującej się... Zielona Żaba AS + PAN JAREK - polecam! (1) Tak jak zdecydowana większość kursantów pana Jarka, którego polecało mi wielu... Ola Zdecydowanie polecam - pan Jarek ! (1) Dziś zdałam egzamin - za pierwszym razem! Zdecydowanie polecam - pan Jarek... Milena
POLECAM to za mało !!! (1) Żeby określić jaki jestem wdzięczny za mój kurs i za to, że zdałem za 1-SZYM... Krugi Rewelacyjny ośrodek! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim. Byłam problematyczną uczennicą, ponieważ... Agata Zdecydowanie Polecam Osrodek AS i Instruktora p. Stanislawa :) (1) Bardzo polecam. Kurs odbywal sie w szkole w milej i fajnej atmosferze. Nauka... Maciek ;) (1) Nie mogłam trafić lepiej. Mimo że teorię miałam w wakacje, kiedy nie bardzo... Kasia najlepszy możliwy wybór! (1) AS to najlepszy wybór. Nigdy wcześniej nie jeździłam, a z Irkiem, moim... Dominika Bardzo polecam! (1) AS, to zdecydowanie najlepszy ośrodek w mieście! Teoria szybko i w prosty... Patrycja zdecydowanie polecam !! (1) Bardzo polecam. Kurs odbyłam w innej szkole jazdy. Aczkolwiek po wykupieniu... Ela Polecam ! (1) Jak najbardziej polecam ten ośrodek. 3 miesiące zajął mi cały kurs i zdanie... Justyna BEZKONKURENCYJNIE (3) Teoria rozpoczęta 8 lipca- poszłam, razem z przyjaciółką, przyznam na lekkim... Agnieszka R. OSK AS to dobry wybór! (1) Ośrodek godny polecenia. Dzięki rzetelnemu i profesjonalnemu przygotowaniu... Marrecki Polecam ! (1) Naprawdę warto, zdałem egzamin za pierwszym razem co utwierdza mnie w... michał Pan MIKOŁAJ - kurs ekspresowy (1) 15.08 miałam pierwszą jazdę; 15.09 zdałam z wynikiem pozytywnym egzamin na... nikoleta Polecam OSK AS i instruktora Jarka :) (1) Jako absolwentka, z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że OSK AS to pełen... iza Zdałem za pierwszym razem ;-) (1) Właśnie jak w nagłówku nigdy wcześniej nie miałem styczności z autem lecz... Mati ; > Super, super, super... (1) zdałam za pierwszym razem. Dziękuję Panie Krystianie! Jestem niezmiernie... Aga Zdecydowanie polecam- zdałam za PIERWSZYM razem (1) Właśnie zdałam egzamin (przy pierwszym podejściu). Nie potrzebowałam żadnych... Magda H. Polecam OSK AS (1) Jestem absolwentem ośrodka AS. Zajęcia teoretyczne odbyły się w miłej... Mateusz