Polecam Michała :) (1) W sb zdałam egzamin za pierwszym podejściem, o czym nawet nie śmiałam marzyć,... Sylwia Ania - opinia (1) Zdałam egzamin państwowy ok 3 miesiace temu za pierwszym razem. Na początku... Ania AS górą! (1) Dziękuję Panu Michałowi za to, że moja walka o prawo jazdy w końcu zakończyła... Aneta P.
Najlepsza szkoła! (1) Właśnie wróciłem z pierwszego egzaminu, od razu zakończonego wynikiem... Michał DZIEKI OSK AS KAT."A" I "B" W 2 MIESIACE I 14 DNI!!!! (1) OSK "AS-ior"-NAPRAWDE JESTESCIE NAJLEPSI W TROJMIESCIE!!! Goraco polecam ta... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem - przedwczoraj. Przygotowanie... Łukasz Instruktor Michał (1) Na samym początku bardzo chciałam podziękować za cierpliwość, super... Karolina Najlepsza! (1) Najprawdę bardzo dobra szkoła nauki jazdy, począwszy od zajęć teoretycznych... Karina Jak najbardziej polecam! ;) (1) Teoria poprowadzona bardzo sympatycznie i profesjonalnie. Polecam jazdy z... Julka Jarek Warlikowski - najlepszy instruktor! (1) Jarek jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu! Bardzo skrupulatnie... Ania Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście!!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa za perfekcyjne i merytoryczne... Magda "AS" Rewelacja :) (1) Szkoła L na wysokim poziomie , myślę ,że jedna z najlepszych w Trójmieście... Szymon Polecam!!! (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem co jest niewątpliwie zasługą p. Karoliny... Karolina POLECAM !!!! (2) Wszystkim ktorzy chca dobrze nauczyc sie jezdzic i szybko zdac egzamin... Mirka Gorąco polecam! (1) W skrócie pełen profesjonalizm i przyjazna atmosfera. A zaczynając od... Dariusz NAJLEPSI (1) Naprawdę polecam! Teoria fajnie i ciekawie prowadzona przez bardzo miłego... Hania Bardzo dziękuję Panu Krystianowi (1) Dziękuję bardzo to najszczęśliwszy dzień w moim życiu. Niestety nie mogę... wdzięczna Jolka Pełna profeska (1) Polecam! Zdałem za pierwszym razem (przed chwilką). Każdy aspekt jest... Maciek Doma - opinia (1) Słysząc wiele dobrego od moich poprzedników o tej szkole jazdy zdecydowałam... Doma Bardzo polecam (1) zdałam dziś za pierwszym razem!!! chciałam więc od razu podziękować swojemu... Justyna