Polecam! (1) Egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem :). Moją instruktorką była pani... Magda Serdecznie polecam wszystkim niezdecydowanym !!! (1) Jakość, skuteczność i pełen profesjonalizm - tak w skrócie mogę określić... Ola Gorąco polecam :) (1) Wykłady z panem Arkiem były bardzo ciekawie prowadzone, nie tylko sucha... Ola
Pan Krzysztof jest ok:D (1) Pan Krzysztof jest ok. Wspaniale naucza tej trudnej dla niektórych sztuki... Grzegorz Polecam Pana Krzysztofa (2) Bardzo polecam Pana Krzysztofa, który był moim instruktorem prowadzącym.... Agnieszka NOWY OSK "KATE" (1) NAPRAWDĘ POLECAM p.Kasię i p.Marcina super nauczyciele!!!! Mają nowy ośrodek... W.W Polecam Michała :) (1) W sb zdałam egzamin za pierwszym podejściem, o czym nawet nie śmiałam marzyć,... Sylwia Ania - opinia (1) Zdałam egzamin państwowy ok 3 miesiace temu za pierwszym razem. Na początku... Ania AS górą! (1) Dziękuję Panu Michałowi za to, że moja walka o prawo jazdy w końcu zakończyła... Aneta P. Najlepsza szkoła! (1) Właśnie wróciłem z pierwszego egzaminu, od razu zakończonego wynikiem... Michał DZIEKI OSK AS KAT."A" I "B" W 2 MIESIACE I 14 DNI!!!! (1) OSK "AS-ior"-NAPRAWDE JESTESCIE NAJLEPSI W TROJMIESCIE!!! Goraco polecam ta... Piotr Zdecydowanie polecam! (1) Egzamin zdany bez problemu za pierwszym razem - przedwczoraj. Przygotowanie... Łukasz Instruktor Michał (1) Na samym początku bardzo chciałam podziękować za cierpliwość, super... Karolina Najlepsza! (1) Najprawdę bardzo dobra szkoła nauki jazdy, począwszy od zajęć teoretycznych... Karina Jak najbardziej polecam! ;) (1) Teoria poprowadzona bardzo sympatycznie i profesjonalnie. Polecam jazdy z... Julka Jarek Warlikowski - najlepszy instruktor! (1) Jarek jest profesjonalistą w pełnym tego słowa znaczeniu! Bardzo skrupulatnie... Ania Najlepsza szkoła nauki jazdy w Trójmieście!!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa za perfekcyjne i merytoryczne... Magda "AS" Rewelacja :) (1) Szkoła L na wysokim poziomie , myślę ,że jedna z najlepszych w Trójmieście... Szymon Polecam!!! (1) Udało mi się zdać za pierwszym razem co jest niewątpliwie zasługą p. Karoliny... Karolina POLECAM !!!! (2) Wszystkim ktorzy chca dobrze nauczyc sie jezdzic i szybko zdac egzamin... Mirka