Polecam OSK AS każdemu (1) Według mnie świetnie wybrałem i trafiłem na profesjonalną obsługę, niezwykle... Filip Polecam OSK AS i niezastąpionego instruktora Andrzeja!!! (1) Polecam NAJLEPSZY OSK w Trójmieście, a w szczególności Andrzeja. Nie mogłam... Klaudia Zdany za 1 razem! (1) Właśnie dzisiaj dzięki instruktorowi Andrzejowi, zdałem egzamin praktyczny za... Michał
Andrzej the best (1) Polecam ASa, zdacie na luzie jak sie tutaj bedziecie uczyc jezdzic, w... Przemek POLECAM ŁUKASZA NA INSTRUKTORA (1) Obsługa w OSK świetna, teoria z sympatycznym i pełnym charyzmy wykładowcy,... kursant Polecam ANDRZEJA! (1) Najlepsza szkoła, POLECAM ! Super atmosfera, teorię i praktykę zdałam za... Malwina Polecam OSK AS i instruktora Mateusza ! (1) Polecam OSK AS - drugiego, tak dobrego ośrodka w trójmieście nie znajdziecie.... Aleksander Wojtek - opinia (1) Najlepsza szkoła jazdy! Zarówno motocykl jak i samochód. Polecam instruktora... Wojtek Polecam pana Michała - pełen profesjonalizm (1) Mogę szczerze polecić pana Michała. Same superlatywy, wysokiej klasy... Agnieszka Polecam (1) Bardzo dziękuję za naukę jazdy - MATEUSZOWI,dziękuje przede wszystkim za... Ania michalina - opinia (1) ośrodek bardzo fajny, sam kurs też. Instruktor (Łukasz) mega, cierpliwy... michalina znakomita szkoła! (1) ta szkoła znakomicie przygotowuje do egzaninu na prawo jazdy kat.B, do... Konrad Podziękowanie (5) Chcialabym podziękować mojemu instruktorowi Michalowi Misztalowi za... Anetta Protowska .... (1) Bardzo polecam ten ośrodek. W szczególności Polecam Łukasza jest b.dobrym... Patryk polecam (1) Jezdzilem z Mateuszem , generalnie spoko , caly kurs wraz z egzaminem trwal... k.p Polecam tą szkołę! (1) Egzamin zdany dziś, za drugim razem. Pierwszy raz to był ogromny stres i mój... Ania udało się :) (1) Polecam gorąco wszystkim tym, którzy zwątpili, że tego nie skumają pana Jurka... Karol Polecam (1) Bardzo polecam osk AS. Teoria została przeprowadzona w sposób przystępny i... Mateusz Polecam pana Michała (1) Gorąco polecam!!. Miałam przyjemność uczyć się z panem Michałem. Wymagający... Magda POLECAM!!! (1) Profesjonalna obsługa, wysoki poziom nauczania, egzamin zarówno teoretyczny... Ola