Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 2/93

Monika - ocena (1) Miałam okazję skorzystać z usług Pana Adama, pełen profesjonalizm i... Monika Marcin - ocena (1) Świetne wsparcie na każdym etapie procesu kredytowego. Zawiłości procedury... Marcin Wojtek - ocena (1) Witam, szczerze polecam Pana Adama. Poprowadził moją sprawę z bardzo dużą... Wojtek
Natalia Krzemińska - ocena (1) Współpracuję z Adamem od dłuższego czasu i za każdym razem utwierdzam się w... Natalia Krzemińska Radzio - ocena (1) Polecam P. Adama pełen profesjonalizm i empatyczne podejście do klienta Radzio Kamil - ocena (1) Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Pan Adam wykazał zaangażowanie oraz... Kamil Daniel Polidowski - ocena (1) Profesjonalna obsługa, bardzo duża wiedza, dobry kontakt, polecam Pana Adama. Daniel Polidowski Michał - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko sprawnie, elegancko wyjaśnione i załatwione. Michał Wojtek - ocena (1) Chcielibyśmy serdecznie podziękować naszemu doradcy kredytowemu za... Wojtek Paulina - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem była dla nas niezwykle pozytywnym doświadczeniem.... Paulina Patrycja - ocena (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług Pana Adama i jestem bardzo zadowolona z... Patrycja Karolina - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem przebiegła bardzo przyjemnie. Pan Adam cierpliwie... Karolina Magdalena Gackowska - ocena (1) Adam Janowski to najlepszy doradca kredytowy, z jakim miałam okazję... Magdalena Gackowska Filip - ocena (1) Pan Adam jest bardzo profesjonalny, doradzał i prowadził przez kredyt tak, że... Filip Daniel - ocena (1) Współpraca z P. Adamem na bardzo dobrym poziomie. Konkretny, terminowy,... Daniel Jacek - ocena (1) Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku... Jacek Łukasz - ocena (1) Polecam! Wszystko sprawnie,szybko i rzeczowo. Kontakt bardzo przyjemny.... Łukasz Patryk - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę z Adamem! Adam jest osobą bardzo... Patryk Adam - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Adamem (i Karoliną!). Bardzo sympatyczny... Adam Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalny, miły i kompetentny gość. Właściwa osobą, na właściwym... Maciej