Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Karolina - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem przebiegła bardzo przyjemnie. Pan Adam cierpliwie... Karolina Magdalena Gackowska - ocena (1) Adam Janowski to najlepszy doradca kredytowy, z jakim miałam okazję... Magdalena Gackowska Filip - ocena (1) Pan Adam jest bardzo profesjonalny, doradzał i prowadził przez kredyt tak, że... Filip
Daniel - ocena (1) Współpraca z P. Adamem na bardzo dobrym poziomie. Konkretny, terminowy,... Daniel Jacek - ocena (1) Kawał dobrej roboty! Profesjonalnie, ale bez zbędnego stresu od początku... Jacek Łukasz - ocena (1) Polecam! Wszystko sprawnie,szybko i rzeczowo. Kontakt bardzo przyjemny.... Łukasz Patryk - ocena (1) Z całego serca polecamy współpracę z Adamem! Adam jest osobą bardzo... Patryk Adam - ocena (1) Serdecznie polecam współpracę z Adamem (i Karoliną!). Bardzo sympatyczny... Adam Maciej - ocena (1) Bardzo profesjonalny, miły i kompetentny gość. Właściwa osobą, na właściwym... Maciej Jakub - ocena (1) Lepszej jakości usługi nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Proces pod kredyt... Jakub Monika - ocena (1) Pełen profesjonalizm i duże wsparcie. Zdecydowanie mogę polecić Pana Adama. Monika Kamil - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Kilka transakcji przeprowadzanych w miłej atmosferze!... Kamil Paulina - ocena (1) Pan Adam wykazał się pełnym profesjonalizmem, jego wiedza i doświadczenie... Paulina Dawid O - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Adama jako doradcę kredytowego. Dzięki jego... Dawid O Dominika & Mateusz - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Adamem. Proces starania się o przyznanie... Dominika & Mateusz Mateusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam Adama jako doradcę. Bardzo kontaktowy, odpowiada na... Mateusz Zadowoleni klienci - ocena (1) Pan Adam pomógł nam spełnić marzenie w postaci własnego lokum. Wszystko... Zadowoleni klienci Kasia - ocena (1) Pan Adam ma bardzo profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Kredyt... Kasia Jacek J Gdańsk - ocena (1) Korzystałem z usług Pana Adama przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny. Wysoka... Jacek J Gdańsk Jakub - ocena (1) Super kontakt, pomógł ogarnąć coś co według mnie było niemożliwe, dzięki... Jakub