Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Krystian Warczak - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do Klienta Polecam !!! Krystian Warczak Michał Juchniewicz - opinia (1) Miałem problem z uzyskaniem kredytu. Wędrowałem od jednego doradcy do... Michał Juchniewicz Paula - opinia (1) Polecam! Super doradca z ogromną wiedzą! Paula
Krzysztof - opinia (1) Dziękujemy za pomoc w zadbaniu o nasz kredyt. Dzięki Adamowi możemy spać... Krzysztof Jarosław - opinia (1) Polecam Adama. W 3 tygodnie od pierwszego spotkania do uruchomienia. Jarosław Marcin K. - opinia (1) Z całego serca polecam osobę Pana Adama. Profesjonalizm, zaangażowanie i... Marcin K. Marcin Grześkowiak - opinia (1) Zdecydowanie godny polecenia doradca! Szybkie, sprawne i bardzo profesjonalne... Marcin Grześkowiak Maciej Witkowski - opinia (1) Polecam gorąco wszystkim usługi Adama. Adam to osoba godna zaufania, z... Maciej Witkowski Joanna Kubacka - opinia (1) Pełen profesjonalizm ,zaangażowanie pomoc w doborze najkorzystniejszego... Joanna Kubacka Sebastian - opinia (1) Pan Adam został nam polecony przez agentkę nieruchomości i było to jedno z... Sebastian M&M - opinia (1) Bardzo dobry doradca, w czasach inflicaji i zaostrzonych kryteraich... M&M Szymon - opinia (1) Pomógł nam w transakcjach dwukrotnie. Super człowiek, który zawsze szczerze i... Szymon Maciej K - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. To było nasze pierwsze podejście do... Maciej K Tomasz Grabowski - opinia (1) Do kredytu hipotecznego przygotowywałem się bardzo długo, pogłębiałem swoją... Tomasz Grabowski Joanna Dziaduszczyk - opinia (1) Najbardziej profesjonalne doradztwo jakiego doświadczyłam. Niesamowita... Joanna Dziaduszczyk Agnieszka - opinia (1) Kontakt do Adama Janowskiego dostaliśmy z polecenia i jak się okazało strzał... Agnieszka Patrycja - opinia (1) Bardzo polecam! Bezproblemowy, stały kontakt, miła i rzetelna obsługa, krótki... Patrycja Łukasz - opinia (1) Nie przepadam za pisaniem opinii, ale w tym przypadku czuję się zobowiązany.... Łukasz Paweł - opinia (1) Świetny specjalista, pomimo tego ze nie byłem łatwym klientem dostałem... Paweł Magdalena - opinia (1) Pan Adam to specjalista w swoich fachu, zajął się naszą niełatwą sprawą i w... Magdalena