Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 2/93

Ania - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność. Szybka, konkretna i rzeczowa... Ania Aleksandra Nadolska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Adama, który mi pomógł. Jego... Aleksandra Nadolska Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Adama Janowskiego jako doradcę kredytowego, wszystko... Karolina
ŁH - ocena (1) Dzięki Adamowi Janowskiemu dostałem bez problemu kredyt z programu "BK2".... ŁH Dominik - ocena (1) Polecam Pana Adama, bo to bardzo dobry doradca. Rzeczowo i rzetelnie wyjaśnił... Dominik Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalny, rzetelny i skuteczny doradca. Przeprowadził nas przez... Paweł maciej - ocena (1) Adam pomógł w sprawnym procesie związanym z kredytem 2% na każdym etapie był... maciej Marek I - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Adama. Właściwy człowiek na właściwym... Marek I Julia - opinia (1) Cały proces w pełni sprawny i na najwyższym poziomie. Wsparcie merytoryczne... Julia Edyta - opinia (1) W skrócie żeby się nie rozpisywać właściwy człowiek na właściwym miejscu,... Edyta Jakub - opinia (1) Kompleksowe doradztwo, opieka nad klientem na każdym kroku procesu. Bardzo... Jakub Marta - opinia (1) Do Pana Adama trafiliśmy z polecenia, planując z mężem zakup działki. Po... Marta Sławomir Rosa - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Adamem w kwietniu 2023. Dostał... Sławomir Rosa Patryk - opinia (1) Bardzo polecam, pomimo dosyć skomplikowanej sytuacji, indywidualne podejście... Patryk Marcin M - opinia (1) Wraz z partnerką poznaliśmy pana Adama na początku 2023r., kiedy szukaliśmy... Marcin M Alekx - opinia (1) Właściwą osobą na właściwym miejscu. Adam jest profesjonalistą w pełnej... Alekx Dominika - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Polecam Dominika Szymon - opinia (1) Pełny profesjonalizm ! Polecam ! Szymon Przemek - opinia (1) Gorąco polecam dzięki Panu Adamowi mogłem zakupic nieruchomość o której... Przemek Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam i dziękuję. Jarek