Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 2/93

Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalny, rzetelny i skuteczny doradca. Przeprowadził nas przez... Paweł maciej - ocena (1) Adam pomógł w sprawnym procesie związanym z kredytem 2% na każdym etapie był... maciej Marek I - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Adama. Właściwy człowiek na właściwym... Marek I
Julia - opinia (1) Cały proces w pełni sprawny i na najwyższym poziomie. Wsparcie merytoryczne... Julia Edyta - opinia (1) W skrócie żeby się nie rozpisywać właściwy człowiek na właściwym miejscu,... Edyta Jakub - opinia (1) Kompleksowe doradztwo, opieka nad klientem na każdym kroku procesu. Bardzo... Jakub Marta - opinia (1) Do Pana Adama trafiliśmy z polecenia, planując z mężem zakup działki. Po... Marta Sławomir Rosa - opinia (1) Miałem przyjemność współpracować z Panem Adamem w kwietniu 2023. Dostał... Sławomir Rosa Patryk - opinia (1) Bardzo polecam, pomimo dosyć skomplikowanej sytuacji, indywidualne podejście... Patryk Marcin M - opinia (1) Wraz z partnerką poznaliśmy pana Adama na początku 2023r., kiedy szukaliśmy... Marcin M Alekx - opinia (1) Właściwą osobą na właściwym miejscu. Adam jest profesjonalistą w pełnej... Alekx Dominika - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Polecam Dominika Szymon - opinia (1) Pełny profesjonalizm ! Polecam ! Szymon Przemek - opinia (1) Gorąco polecam dzięki Panu Adamowi mogłem zakupic nieruchomość o której... Przemek Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam i dziękuję. Jarek Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam, miła i szybka współpraca. Jakub Ewelina - opinia (1) Bardzo profesjonalny, szczegółowy i bardzo dokładny Ewelina Michał - opinia (1) Adam pozyskał nam kredyt na dom. Wyjątkowy jest w tym, że jest naturalny i... Michał Artur Z. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół i świetne podejście do... Artur Z. Ada - opinia (1) Polecam. Korzystałem i skorzystam raz jeszcze, jeśli zajdzie taka potrzeba... Ada