Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Kamil - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Kilka transakcji przeprowadzanych w miłej atmosferze!... Kamil Paulina - ocena (1) Pan Adam wykazał się pełnym profesjonalizmem, jego wiedza i doświadczenie... Paulina Dawid O - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Adama jako doradcę kredytowego. Dzięki jego... Dawid O
Dominika & Mateusz - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Adamem. Proces starania się o przyznanie... Dominika & Mateusz Mateusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam Adama jako doradcę. Bardzo kontaktowy, odpowiada na... Mateusz Zadowoleni klienci - ocena (1) Pan Adam pomógł nam spełnić marzenie w postaci własnego lokum. Wszystko... Zadowoleni klienci Kasia - ocena (1) Pan Adam ma bardzo profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Kredyt... Kasia Jacek J Gdańsk - ocena (1) Korzystałem z usług Pana Adama przy ubieganiu się o kredyt hipoteczny. Wysoka... Jacek J Gdańsk Jakub - ocena (1) Super kontakt, pomógł ogarnąć coś co według mnie było niemożliwe, dzięki... Jakub Maciej - ocena (1) Pan Adam to wyjątkowy doradca kredytów hipotecznych. Jego profesjonalizm,... Maciej Aneta - ocena (1) Bardzo polecamy współpracę z Adamem. Mimo nietypowej sprawy mogliśmy liczyć... Aneta Daria - ocena (1) Большое спасибо Пану Адаму за помощь! У нас была сложная ситуация с... Daria m synak - ocena (1) Gorąco polecam Adama Janowskiego. Proces wnioskowania o kredyt był dzięki... m synak Karol - ocena (1) Niedawno podpisaliśmy umowę kredytową, którą uzyskaliśmy dzięki Panu Adamowi... Karol Patrycja - ocena (1) Adam i jego zespół dokonują rzeczy wydawałoby się niemożliwych. Super... Patrycja Andrzej/Judyta - ocena (1) Już drugi raz korzystaliście z wsparcia Pana Adama i po raz kolejny był to... Andrzej/Judyta Magdalena Dering - ocena (1) Profesjonalne, a zarazem przyjacielskie podejście do mojej kwestii. Dziękuję... Magdalena Dering Amelia - ocena (1) Bardzo miła współpraca. Dostałam odpowiedzi na wszystkie pytania, a nawet... Amelia Monika - ocena (1) Zdecydowanie polecam usługi Pana Adama i jego teamu. Ich profesjonalizm,... Monika Kamil&Dominika J - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panem Adamem, profesjonalne... Kamil&Dominika J