Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Dominika - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta. Polecam Dominika Szymon - opinia (1) Pełny profesjonalizm ! Polecam ! Szymon Przemek - opinia (1) Gorąco polecam dzięki Panu Adamowi mogłem zakupic nieruchomość o której... Przemek
Jarek - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam i dziękuję. Jarek Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam, miła i szybka współpraca. Jakub Ewelina - opinia (1) Bardzo profesjonalny, szczegółowy i bardzo dokładny Ewelina Michał - opinia (1) Adam pozyskał nam kredyt na dom. Wyjątkowy jest w tym, że jest naturalny i... Michał Artur Z. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, dbałość o każdy szczegół i świetne podejście do... Artur Z. Ada - opinia (1) Polecam. Korzystałem i skorzystam raz jeszcze, jeśli zajdzie taka potrzeba... Ada Danuta - opinia (1) Bardzo dziękujemy za pomoc))) Szybkie załatwienie kredytu! Polecam na 1000% Danuta Natalia K - opinia (1) W 100% polecam Pana Adama. Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza w tematach... Natalia K Artur - opinia (1) Witam polecam usługi Pana Adama Janowskiego pełen profesjonalizm jestem... Artur Łukasz Kreft - opinia (1) Doradztwo finansowe Pana Adama zasługuje na najwyższą ocenę. Ogromny zakres... Łukasz Kreft Paweł D. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie oraz wiedza pana Adama sprawiła, że... Paweł D. Przemek - opinia (1) Osoba godna polecenia szybka pomoc w uzyskaniu pomocy finansowej na zakup... Przemek Agnieszka - opinia (1) Dawno nie dostałam tak profesjonalnej pomocy,informacji ipodejścia do mojej... Agnieszka AZ - opinia (1) Polecam serdecznie, profesjonalna pomoc i świetne podejście do klienta AZ Michał - opinia (1) Adam bardzo nam pomógł z zawiłościami kredytu hipotecznego, znalazł... Michał Michał - opinia (1) Bardzo polecamy, Adam prowadził nas z kredytem hipotecznym od A do Z. W... Michał Marcin - opinia (1) Otwartość, uczciwość i profesjonalizm. Wszystkie te cechy połączone w całość... Marcin