Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, ks. Jerzego Popiełuszki 2/93

Agnieszka - ocena (1) Pełen profesjonalizm i wspaniała obsługa! Polecam wszystkim, którzy nie chcą... Agnieszka Ernest - ocena (1) Bardzo polecam Pana Adama, bardzo dobrze i dokładnie przeprowadził mnie przez... Ernest Damian - ocena (1) Jestem wdzięczny Panu Adamowi za profesjonalizm i pomoc w uzyskaniu kredytu.... Damian
Paulina M - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta, zaangażowanie 100%, podejmuje się bardzo... Paulina M JAKUB - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z usług pana Adama, który pomógł mi w załatwieniu... JAKUB Aneta - ocena (1) Korzystałam z pomocy pana Adama w uzyskaniu kredytu hipotecznego. Od początku... Aneta Aleksandra - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Adamem! Przez cały proces, od momentu... Aleksandra Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Pan Adam ma szeroką wiedzę a także... Paweł Piotr J - ocena (1) Pan Adam pomógł nam w zakupie wymarzonego mieszkania. Dzięki jego wskazówkom... Piotr J Ania M - ocena (1) Cały proces ubiegania się o kredyt przebiegł sprawnie, rzeczowo a przede... Ania M Borys J - ocena (1) Profesjonalny, konkretny i sympatyczny gość. Od pierwszych chwil czułem, że... Borys J Łukasz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście od samego początku. Adam znał odpowiedź na... Łukasz Ania - ocena (1) Współpraca z Panem Adamem to czysta przyjemność. Szybka, konkretna i rzeczowa... Ania Aleksandra Nadolska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pana Adama, który mi pomógł. Jego... Aleksandra Nadolska Karolina - ocena (1) Bardzo polecam Adama Janowskiego jako doradcę kredytowego, wszystko... Karolina ŁH - ocena (1) Dzięki Adamowi Janowskiemu dostałem bez problemu kredyt z programu "BK2".... ŁH Dominik - ocena (1) Polecam Pana Adama, bo to bardzo dobry doradca. Rzeczowo i rzetelnie wyjaśnił... Dominik Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalny, rzetelny i skuteczny doradca. Przeprowadził nas przez... Paweł maciej - ocena (1) Adam pomógł w sprawnym procesie związanym z kredytem 2% na każdym etapie był... maciej Marek I - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Pana Adama. Właściwy człowiek na właściwym... Marek I