Adam Janowski

Doradztwo finansowe Kredyty i pożyczki Brokerzy

Gdańsk, Plac Porozumienia Gdańskiego 1

Mariusz - opinia (1) Pan Adam zawsze robi wszystko pod klienta, jak coś jest nie możliwie to staje... Mariusz Agnieszka E. - opinia (1) Z przyjemnością chciałabym podzielić się doświadczeniem współpracy z panem... Agnieszka E. Emilia - opinia (1) Transakcja przebiegła pomyślnie. Pan Adam fantastyczny człowiek i bardzo... Emilia
Michał - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Cały proces udzielenia kredytu hipotecznego przeszedł... Michał Przemysław - opinia (1) Pan Adam jest bardzo profesjonalny i rzetelny. Pomógł mi przejśc przez proces... Przemysław Iga - opinia (1) Kredyt z Adamem to przyjemność a nie schematyczne załatwianie formalności.... Iga Monika i Mikołaj - opinia (1) Pan Adam zrobił na nas bardzo dobre wrażenie, szybko obdarzyliśmy go... Monika i Mikołaj Paweł - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Duża wiedza. Polecam! Paweł Emilia - opinia (1) Pan Adam bardzo pomógł mi w otrzymaniu kredytu hipotecznego na zakup... Emilia Malgorzata - opinia (1) Witam wszystkich ktorzy beda to czytac ...musze przekazac i podzielic sie z... Malgorzata Judyta i Andrzej - opinia (1) Skorzystaliśmy z usług Pana Adama i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pomógł nam... Judyta i Andrzej Joanna i Rafał - opinia (1) Polecamy usługi Pana Adama. Merytoryczna pomoc na każdym etapie, świetna... Joanna i Rafał Robert - opinia (1) Polecam usługi Pana Adama - pełen profesjonalizm i fachowa obsługa połączone... Robert Łukasz M - opinia (1) Pan Adam przeprowadził mnie przez mój pierwszy kredyt. Bez niego byłoby o... Łukasz M Damian - opinia (1) Miałem doskonałe porównanie, ponieważ wcześniej trafiłem na osobę która... Damian Eugenij - opinia (1) Odwiedziłem kilku specjalistów zanim poznałem Adama i z żadnym się nie udało... Eugenij Michał - opinia (1) Dzięki Panu Adamowi mogliśmy odmienić swoje życie. Jego profesjonalne... Michał Piotr - opinia (1) Razem z żoną gorąco polecamy usługi Pana Adama, który pomógł nam w uzyskaniu... Piotr M. - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do sprawy. Dzięki dużemu doświadczeniu Pana... M. Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam, dzięki Panu Adamowi szybko dostałam kredyt hipoteczny... Agnieszka